MALEZIJSKI AVION VIĐEN NAD MALDIVIMA: Pilot vežbao sletanje na pet pista u Indijskom okeanu!

Misterija

MALEZIJSKI AVION VIĐEN NAD MALDIVIMA: Pilot vežbao sletanje na pet pista u Indijskom okeanu!

Planeta -
Istražioci objavili su da su na simulatoru u domu kapetana Zaharija Ahmada Šaha otkrili kako je pokušavao sletanje na pet pista u Indijskom okeanu

Stanovnik ostrva Maldivi tvrdi da je pretprošle subote video nestali avion Malezija erlajnza!

- Nikad nisam video toliki avion u tako niskom letu iznad našeg ostrva. Bio je veliki kao džambo džet, bele boje s crvenim prugama - tvrdi stanovnik Maldiva. On je, kao i još nekoliko desetaka ljudi, navodno pretprošle subote oko 6.15 sati ugledao veliki avion, za koji se sumnja da bi mogao biti nestali "boing 777" "Malezija erlajnza". To je najnovija teorija u istrazi misterioznog nestanka aviona s 239 ljudi.

Službene potvrde još nema, no malezijski istražioci objavili su da su na simulatoru koji su našli u domu kapetana Zaharija Ahmada Šaha otkrili kako je pokušavao sletanje na pet pista u Indijskom okeanu.

- Jedna je na ostrvuu Dijego Garsia, tri u Indiji i Šri Lanki, a jedna na Maldivima - objavili su istražitelji i tako dodatno dali na težini navodnom svedočanstvu s Maldiva, s kojeg još nema potvrda kontrole leta o mogućem niskom preletu aviona.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track