POSLE SVAĐE SA GAZDOM, NAŠLA JE NOVI DOM: Ovo je priča devojke koja živi u vozu

Život na šinama

POSLE SVAĐE SA GAZDOM, NAŠLA JE NOVI DOM: Ovo je priča devojke koja živi u vozu

Planeta -
Sve je počelo svađom sa stanodavcem. Odlučila sam da više ne želim tamo da živim i onda sam shvatila da ne želim da živim više nigde, rekla je Leoni

Kada putnici izađu iz voza, ona u njemu ostaje, ali samo zato što je ona kod kuće. Voz je njen dom i mnogo joj se sviđa. Nemačka studentkinja Leoni Muler odustala je od uobičajenog života u stanu.

"Sve je počelo svađom sa stanodavcem. Odlučila sam da više ne želim tamo da živim i onda sam shvatila da ne želim da živim više nigde", ispričala je za "Vašington post", a prenosi "Idenpendent".

Umesto da iznajmi novi stan, ona je kupila kartu koja joj omogućava da se ukrca u svaki voz u državi besplatno. Danas, pere kosu u toaletu u vozu, radove za ispite piše u putujućem domu koji juri brzinom 300 kilometara na sat. Poručila je da uživa u slobodi koju je iskusila otkad je prestala da živi u stanu.

"Stvarno se osećam kao kod kuće u vozu", rekla je Mulerova. Neobična odluka ove studentkinje privukla je pažnju medija u Nemačkoj.

Na blogu, koji redovno, piše ukazala je da mladi treba da preispitaju životne navike i stvari koje smatraju normalnim.

So sieht's übrigens aus, wenn ich mein Wohnzimmer nicht aufgeräumt habe! Ich glaube ich sollte das noch tun, bevor ich in 30 min ausziehen muss :D

Posted by Wherever You Go, There You Are - Travel Blog on петак 14. август 2015.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track