RAZVRATNE POLICAJKE: Orgijale sa 8 vojnika za vreme totalne blokade Brisela
Foto: AP I Shutterstock

U jeku racija

RAZVRATNE POLICAJKE: Orgijale sa 8 vojnika za vreme totalne blokade Brisela

Planeta -
Dok su njih dve pravile grupnjak u policijskoj stanici, u gradu su bile na snazi vanredne mere, a njihove kolege grozničavo su tražile teroriste osumnjičene za napade u Parizu.

Naime, grupni seks u policijskoj stanici u briselskom kvartu Ganshorenu počeo je za vreme najvišeg stepena pripravnosti zbog velike opasnosti od terorizma i straha od ponavljanja napada koji su upravo dogodili u Parizu, pišu belgijski mediji.

Da sve bude crnje, ta policijska stanica nalazi se blizu predgrađa Molanbek, koje je poznato kao svojevrsna džihadistička prestonica Evropem gde je belgijska policija sprovodila antiterorističke racije.

Portparol policije Johan Berkmans ispričao je De Standardu da je za vreme trajanja antiterorističkih operacija u novembru 15 do 20 vojnika spavalo u toj policijskoj stanici da ne bi morali daleko da putuju na kraju smene.

"Kada su otišli, organizovali su malu žurku da bi zahvalili lokalnoj policiji... Pokrenuli smo istragu da bismo saznali šta se tačno dogodilo", ispričao je on.

Portparol ministarstva odbrane dodao je da se ne radi o disciplinskoj istrazi.

"Više je reč o tome, za sada, da pokušavamo da saznamo šta se stvarno dogodilo... Dosad nismo dobili nikakve pritužbe. Kad nisu na dužnosti, vojnici su slobodni da rade šta god žele dok god je to na privatnom mestu."

Stanovnici glavnog grada Belgije žive u vanrednoj situaciji otkako je u terorističkim napadima prošlog meseca u Parizu ubijeno 130 ljudi. Najmanje trojica od devet terorista osumnjičenih za te napade su iz Brisela. Prodavnice, škole, kancelarije, muzeji i pozorišta danima su bili zatvoreni, a javni prijevoz bio ograničen. Ulicama Brisela i dalje patrolira više hiljada naoružanih policajaca i vojnika.

(Dejli mejl)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track