Prikaži najnovije vesti
lisa i džoer gaj, džoel majkl gaj, foto printscreen twitt, FB
užasan zločin u tenesiju

SIN (28) MONSTRUM: Raskomadao roditelje i pobacao delove tela po kući jer su tražili da se zaposli!

Planeta 15

Tenesij je potresao nezapamćen zločin u kom je sin izmasakrirao roditelje koji su tražili da nađe posao.

Šestočlana porodica okupila se prošle nedelje na večeri povodom Dana zahvalnosti u roditeljskome domu u Knoksvilu u američkoj saveznoj državi Tenesi, jer su majka i otac, Džoel Gaj i Lisa, za dve nedelje planirali da se presele u planine u Surgoinsvilu.

Nakon što su tri ćerke, koje žive u Tenesiju, ispratili kući, roditelji su sinu, Džoelu Majklu Gaju junioru (28), koji inače živi u Baton Ružu u Luiziani, rekli da je vreme da se zaposli jer oni više ne namaju nameru da ga izdržavaju. Kad se Lisa u ponedjeljak nije pojavila na poslu, šef se zabrinuo i pozvao policiju.

">November 30, 2016

Detektivi su na spratu u zaključanoj sobi pronašli psa, a raskomadana tela roditelja bila su svuda po kući. Ubica je delove leševa potopio u rastvor izbeljivača i hidrogen peroksida. Navodno je smesu napravio sam kako bi sakrio tragove strašnoga zločina.

"Dokazi pokazuju da  se nesrećni bračni par žestoko borio za život od pomahnitalog sina. Mesto zločina izgledalo je strašno, a smrad je bio nesnošljiv. Forenzičari su morali da nose zaštitna odela jer nije mogo da se diše u kući", saopštila je policija.

Džoela Gaja juniora uhapsili su u utorak ispred njegova stana u Baton Ružu. Protiv njega je podignuta optužnica za ubistvo s predumišljajem.Navodno je pošto je likvidirao roditelje ostao u kući najmanje dan ili čak dva s njihovim unakaženim telima.

">December 1, 2016

Istražitelji misle da je motov zločina njihova odluka da prestanu da ga izdržavaju, i da je planirao da se ubistvom roditelja domogne novca od njihovog životnog osiguranja. Ubica nije bio kažnjavan, a lekarski kartoni pokazuju da nije imao nikakvih psihičkih problema. Šokirane komšije opisuju ga, kao mirnog i povučenog mladića.

(jutarnji.hr)

Pratite KURIR na VIBERU: http://chats.viber.com/kurir