(VIDEO) OTIŠLI NA GODIŠNJI PA IH BRUTALNO PREBILI: Napali porodicu zbog kačenja ramenom u prolazu
Foto: Printscreen Youtube

Nasilje na Tajlandu

(VIDEO) OTIŠLI NA GODIŠNJI PA IH BRUTALNO PREBILI: Napali porodicu zbog kačenja ramenom u prolazu

Planeta -

Britanski par i njihov sin su brutalno napadnuti tokom porodičnog odmora na Tajlandu a policija je saopštila da je uhapsila četvoro osumnjičenih napadača.

Snimak napada, koji su zabeležile sigurnosne kamere i postavljen je ove nedelje na društvenim medijima, izazvao je šok i ogorčenje zbog brutalnosti i starost žrtava jer se radi o ženi od 65 godina i muškarcu od 68 dok njihov sin ima 43 godine. Napad je najnoviji čin nasilja protiv turista u jugoistočnoj azijskoj zemlji.

U videu se vidi porodica kako hoda niz prepunu ulicu u gradu Hua Hin zbog slavlja tajlandske Nove godine.Nakon toga došlo je do svađe sa grupom muškaraca koja je izudarala svo troje po licima i telima a sve je trajalo oko 2 minuta.

Policijski pukovnik Čaiakorn Šriladečo rekao je sve počelo nakon što je "sin slučajno naleteo na jednog od tajlandskih muškaraca."

Napad je prestao tek kada su sve tri žrtve ostale da leže očigledno bez svesti. Kada je tajlandski banda nestala, posmatrači su prišli da pomognu.

"Uhapsili smo sva četiri osumnjičena", rekao je Čiakorn i dodao da napadači imaju između 20 i 30 godina."Oni kažu da im je žao i da ne bi to uradili da nisu bili pijani", rekao je on.

Otac i sin su zadobili povrede glave i morali su da budu ušiveni, dok je majka zadobila teške povrede oka i glave a zbog nagomilavanja tečnosti moraće da bude operisana.

Inače, ovo nije prvi napad na turiste ove godine pa su tako u martu četvoro francuskih turista napadnuta na ostrvu Koh Kut dok su išli na večeru. Među njima su bile majka i ćerka, koje su obe silovane.

(Foxnews)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track