(VIDEO) DŽIHADISTI STIĆI ĆE VAS NAŠA OSVETA: Anonimusi objavili rat Islamskoj državi i Al Kaidi!

Teroristi izazvali talas protesta

(VIDEO) DŽIHADISTI STIĆI ĆE VAS NAŠA OSVETA: Anonimusi objavili rat Islamskoj državi i Al Kaidi!

Planeta -
Mi ćemo vas pratiti sve do poslednjeg i mi ćemo vas ubiti. Vama je dozvoljeno da ubijate nevine ljude, stoga ćemo mi osvetiti njihovu smrt, kaže se u saopštenju Anonimusa

Pratićemo vaše onlajn aktivnosti, zatvorićemo sve vaše naloge na društvenim mrežama...Mi ćemo vas ubiti. Ovim rečima aktivisti Anonimusa objavili su rat Al Kaidi i Islamskoj državi

Belgijski ogranak Anonimousa je najavio da će osvetiti napad na redakciju časopisa Šarli ebdo u kojem su džihadisti ubili 12 novinara.Oni su putem video poruke na Jutjubu opisali novu kampanju protiv džihadista, pod nazivom #OpCharlieHebdo .U video se pojavljuje aktivista s maskom i izmenjenim glasom objašnjava (na francuskom ) da su Anonimusi odlučili da "objave rat teroristima " Al -Kaide i Islamske države" Mi ćemo vas pratiti sve do poslednjeg i mi ćemo vas ubiti" kaže aktivista Anonimusa i nastavlja "Vama je dozvoljeno da ubijate nevine ljude, stoga ćemo mi osvetiti njihovu smrt. " .Anonimusi najavljuju da će njihovi aktivisti iz celog sveta prattiti sve onlajn aktivnosti džihadista i zatvoriti sve naloge na Tviteru, Jutjubu i Fejsbuku." Mi vam nećemo dozvoliti da nametnete svoj šerijatski zakon u našim demokratijama, nećemo dozvoliti da vaša glupost ubije slobodu i našu slobodu izražavanja. Mi smo vas upozorili. Očekujete vaše uništenje "

Islamisti u sajbeer napadu postavili zastavu Islamske države na sajtove francuskih gradova
Islamisti u sajbeer napadu postavili zastavu Islamske države na sajtove francuskih gradova

Saopštenje završavaju u tipičnom maniru Anonimusa" Mi ćemo vas pratiti svugde na planeti, nigde nećete biti bezbedni. Mi smo Anonimusi. Mi smo legija ." Mi ne zaboravljamo. Mi ne opraštamo. Plašite se nas. Islamska državo i Al Kaido, stići će vas naša osveta, poručuje aktivista Anonimusa.

Njihovu najavu osvete, pratio je žestok sjaber napad na web sajtove francuskih gradova u kojim su naslovne strane sajtova zamenjene zastavom Islamske države.

http://www.youtube.com/watch?v=k1sCVOG9BF8

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track