(VIDEO) NAJJAČE SELO NA SVETU: U ovom mestu žive samo snagatori, evo u čemu je tajna!
Foto: Printscreen

Samo prirodno

(VIDEO) NAJJAČE SELO NA SVETU: U ovom mestu žive samo snagatori, evo u čemu je tajna!

Planeta -
U selu ne postoji nijedan stanovnik koji ne trenira. Izuzetno vode računa o svom telu, ne piju i ne puše. Piju tri do četiri litra mleka, banane su obavezne i oko pola kilograma drugog voća. Uz ručak piju surutku i jedu hleb, a uveče dve kriške hleba pomešane sa bademom i mlekom, objašnjava jedan od meštana

NJU DELHI - U selu Asola Faterpur Beri na obroncima Delhija žive najjači ljudi u Indiji, ali i u svetu. Oni treniraju dva puta dnevno po dva sata, a treninzi se uglavnom sastoje od tradicionalnog rvenja u blatu, zgibova, sklekova i penjanja uz konopac.

"U selu ne postoji nijedan stanovnik koji ne trenira. Izuzetno vode računa o svom telu, ne piju i ne puše. Piju tri do četiri litra mleka, banane su obavezne i oko pola kilograma drugog voća. Uz ručak piju surutku i jedu hleb, a uveče dve kriške hleba pomešane sa bademom i mlekom", objašnjava jedan od stanovnika.

Selo je poznato i po tome što više od 300 stanovnika radi kao izbačivači u noćnim klubovima u Delhiju. Svi su veoma ponosni jer ne uzimaju nikakve dodatne suplemente za trening i vode izuzetno zdrav život. Po ceo dan rade na poljima, treniraju i hrane se zdravom hranom.

Stariji meštani objašnjavaju da je veoma važno da dečaci od malih nogu treniraju jer na taj način ne upadaju u loše društvo i manje prave probleme.

http://www.youtube.com/watch?v=HDJoXUESLlY

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track