(VIDEO) SNIMILI SPOT DA IH CEO SVET RAZUME: Islamska država pesmom rešila da nas sve zaplaši
Foto: Ps

Prikazali se kao neustrašivi

(VIDEO) SNIMILI SPOT DA IH CEO SVET RAZUME: Islamska država pesmom rešila da nas sve zaplaši

Planeta -
Spot i pesma veličaju uspeh i hrabrost pripadnika ove terorističke organizacije, a takođe prikazuje i svu brutalnost rata u Iraku i Siriji. Ono što je moguće videti na sminku jesu neki eksluzivni kadrovi borbe koji su snimljeni u Iraku tokom borbi sa pripadnicima iračke armije

RAKA - Islamska država ( ISIS) napravila je iskorak u produkciji svojih propagandnih spotova, pa je tako objavila novu video poruku ovaj put na engleskom jeziku.

Tradicionalna verska muzika koja je pratila uspehe i poduhvate pripadnika ove jezive terorističke organizacije dobila je elektronski oblik, a poruke na arapskom jeziku zamenio je engleski jezik.

Spot i pesma veličaju uspeh i hrabrost pripadnika ove terorističke organizacije, a takođe prikazuje i svu brutalnost rata u Iraku i Siriji. Ono što je moguće videti na snimku jesu neki eksluzivni kadrovi borbe koji su snimljeni u Iraku ove godine tokom borbi sa pripadnicima iračke armije.

Iako se na društvenim mrežama govorilo da je u pitanju nova himna džihadista, spot više podseća na propagandnu poruku koja je namenjena za vrbovanje novih boraca sa Zapada da se bore u redovima islamista.

(A.M.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track