ŠTA KRIJE STARO PROROČANSTVO: Zašto papa Franja poziva Evropu da sa izbeglicama podigne natalitet?
Foto: Reuters Jan 2016

Šokantne izjave pape Franje

ŠTA KRIJE STARO PROROČANSTVO: Zašto papa Franja poziva Evropu da sa izbeglicama podigne natalitet?

Planeta -

Papine najnovije izjave su tako karakteristične za dvosmisleni govor Iluminata. Oni sve izvrću tako da se zlo predstavi kao dobro, a njihova farsa nastavi. Ipak, treba istaći dve stvari. Otkad je Franja izabran za papu, pojavile su se spekulacije da je on poslednji papa kog je predvideo irski prorok Malakije. Prema ovom biskupu iz 12. veka, poslednji papa će predsedavati progonom Svete rimske crkve.

Ono što je takođe interesantno jeste da papa Franja ponavlja reči šeika Muhameda Ajeda, vodećeg imama, koji tvrdi da muslimani treba da se ukrštaju sa Evropljanima.

Nije poznato da li je ovaj šeik pravi ili predstavlja samo nekog radikalnog muslimanskog sveštenika koji tajno radi za Zapad poput bin Ladena za kog se dugo sumnjalo da je povezan sa CIA-om.

Foto: AP
Foto: AP

Šokantno je to što je papa Franja uporedio Isusa Hrista sa ISIS-om i rekao da muslimanski migranti treba da se razmnožavaju sa Evropljanima kako bi suzbili „pad nataliteta“.

„Smatram da danas ne postoji strah od islama kao takvog, već od ISIS-a i njihovih osvajanja koja su povezana sa islamom“, rekao je papa. „Tačno je da je ideja osvajanja integrisana u duši islama, ali isto je moguće protumačiti i iz Jevanđelja po Mateju u kom Isus šalje svoje sledbenike u sve nacije s istom idejom osvajanja“.

Papa je takođ rekao da se grozi govora o „hrišćanskim korenima Evrope“ jer po njemu to ima kolonijalističku notu, te je pozvao na evropske nacije da dopuste „integraciju“ muslimanskih migranata u kontinent.

Foto: AP
Foto: AP

„Ova integracija je danas neophodna pošto se zbog svoje sebičnosti Evropa danas suočava sa padom nataliteta“, rekao je on.

Njegovo mišljenje je veoma slično mišljenju vrhovnog imama, šeika Muhameda Ajeda, koji je rekao da muslimani treba da iskoriste migrantsku krizu kako bi se ukrštali sa Evropljanima i „osvajali njihove teritorije“.

„Evropa je postala stara i oronula i potrebno joj je ljudsko pojačanje…oni nemaju saosećanja za Levant, njihov narod i izbeglice… uskoro ćemo ih sve pregaziti, dao Alah“, rekao je šeik. „U Evropi su srca puna mržnje prema muslimanima. Oni bi voleli da smo mrtvi, ali oni su izgubili svoju plodnost pa je traže među nama“.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

„Daćemo im plodnost! Ukrštaćemo svoju decu s njima jer ćemo osvojiti njihove države!“, rekao je on.Pored govora o migrantskoj krizi, papa Franja je pomenuo i socijalizam, rekavši da potpuno slobodno tržište bez treće strane koja će to kontrolisati ne može da funkcioniše.

Procenjuje se da je samo u 20. veku usled socijalizma i komunizma stradalo najmanje 130 miliona ljudi.

(Webtribune.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track