Trka za 50.000 evra

POČELO LUDILO: Silikonima na Velikog brata

Stars

Autor:

Sinoć se u kuću na Košutnjaku uselilo 16 takmičara, među njima i Ava Karabatić, Soraja Vučelić i Maja Nikolić, koji će se za pobedu boriti narednih šest nedelja

Veliki brat, takmičari, Maja Nikolić, Soraja Vučeljić, Ava Karabatić, Milić Vuka

Ovde će se poznati ispovedati

Veliko oko ih posmatra.
Sinoć je počeo „VIP Veliki brat“. U kuću na Košutnjaku uselilo se 16 takmičara, koji će pokušati da se što duže zadrže u „Bratovim odajama“. Oni će biti daleko od stvarnog sveta četrdeset dana, a najbolji će izaći iz rijalitija s nagradom od 50.000 evra. Sudeći prema izboru ukućana, očekuje nas šest nedelja uzbudljivog šoua. Ako se uzme u obzir da su unutra Maja Nikolić, Milić Vukašinović i Ava Karabatić, ni skandali neće izostati. A možda se dogodi i neka ljubav.

Bazen najbolje mesto za relaksaciju zoom Bazen najbolje mesto za relaksaciju

Maja Nikolić (38) pevačica, Niš

I ranije učestvovala u rijalitijima, gde je ostala upamćena kao skandal-majstor. Pevanjem se bavi od malih nogu, učestvovala je na velikom broju festivala i osvojila 24 prve nagrade. Želi da živi u Panama Sitiju. Za sebe kaže da je odana, istrajna, sanjar, vatra, dete-žena, srna. U kuću ulazi zbog novca. Ima dva sina - Novaka i Lazara.

Soraja Vučelić (26) model, Knin

Modelingom se bavi od 19 godine. Nakon učešća u „Velikom bratu“ postaje popularna. Radila je mnoge reklame i spotove. Studira psihologiju. Obožava jahanje i redovno posećuje hipodrom. Svake nedelje pravi „helo kiti“ žurke za decu iz komšiluka. Za sebe kaže da je iskrena, temperamentna, privržena, druželjubiva, pravedna, osetljiva, ali i osvetoljubiva.

>> Pratite KURIR na VIBERU: http://chats.viber.com/kurir <<
Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Dobro se snalazimo s velikim prilivom izbeglica, mi smo najorganizovanija država na njihovom putu Aleksandar Vulin, ministar za rad i socijalna pitanja

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!