PRE OPERACIJE JAJNIKA: Anđelina Džoli želi da rodi još jedno dete!
Foto: Rojters

Proširenje porodice

PRE OPERACIJE JAJNIKA: Anđelina Džoli želi da rodi još jedno dete!

Pop kultura -
Iako planira da se uskoro podvrgne operaciji kojom će ukloniti jajnike, glumica ne može da podnese činjenicu, da najlepše iskustvo ne proživi ponovo, pa planira da još jednom rodi

Glumica Anđelina Džoli planira da se još jednom ostvari u ulozi majke, iako sa svojim partnerom Bredom Pitom ima petoro dece.

Naime, iako planira da se uskoro podvrgne operaciji kojom će ukloniti jajnike, glumica ne može da podnese činjenicu, da najlepše iskustvo ne proživi ponovo.

Iako ovaj glumački par ima petoro dece od kojih su dvoje biološka deca, a troje usvojena, Anđa pre uklanjanja jajnika želi da se još jednom ostvari u ulozi majke.

"Svesna je rizika, ali teško može da se pomiri sa tom situacijom. Svi znamo da obožava svoju uloge majke i u tome da odgaja svoju decu. Ipak, svesna je da ukoliko dugo bude čekala na operaciju, da je sve veći rizik od dobijanja raka", rekao je izvor blizak glumici.

Anđelina se prošle godine podvrgla dvostrukoj operaciji uklanjanja dojki, kako bi smanjila ritik od dobijanja raka, a sada je odlučila da operiše i jajnike, ali iako ima veliku porodicu, žali što će joj uklanjnjem jajnika, biti onemogućena prilika da se ponovo ostvari u ulozi majke.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track