FILMSKI ATENTAT: U Podgorici ubijen poznati švercer kokaina Aleksandar Brajović (47)!
Foto: Dragan Kadić

Izrešetan u automobilu

FILMSKI ATENTAT: U Podgorici ubijen poznati švercer kokaina Aleksandar Brajović (47)!

Crna Gora -
Aleksandra Brajovića pokušali su da ubiju i 2003. , ali je tada je prošao samo s lakšim povredama jer je uspeo da iskoči iz automobila

PODGORICA - Ubijeni Aleksandar Brajović (47) koji je u subotu ubijen u Podgorici već bio žrtva atentata 2003. kad je izrešetan njegov "mercedes".

Ubijeni je policiji poznat od pre i bio je nekoliko puta privođen zbog kaznenih dela. Suđeno mu je zbog šverca kokaina. Brajović je već bio žrtva atentata 2003. , ali je tada je prošao samo s lakšim povredama jer je uspeo da iskoči iz automobila sa suvozačevog sedišta usred pucnjave.

Policija sumnja da su ubice duže vreme pripremali likvidaciju jer su znali kuda se Brajović kreće. ubijen je u subotu oko 20 sati po naselju Zabjelo u crnogorskoj prestonici Podgorici. Kada je stao na semaforu njega su presrela dvojica muškaraca na motoru.

Foto vijesti online
Foto vijesti online

Napadači su bili su odeveni u crno i maskirani i počeli su da pucaju na njegov "range rover". Brajović je pokušao da pobegne i stisnuo gas. U silnoj panici udario je u "audi" koji mu je išao u susret. U njemu je bio bračni par s troje dece, ali su svi prošli s lakšim ozledama.

Povređeni Brajović, izgubio je kontrolu nad vozilom i onesvestio se. Iako je brzo stigla Hitna pomoć i pokušali su ga oživiti preminuo je u Kliničkom centru Crne Gore od posledica ranjavanja.

Veze ubijenog sa distribucijom narkotika usmeravaju istragu u tom pravcu”, kazao je nezvanično izvor iz policije.

(Jutarnji.hr/ Vijesti)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track