ANTE TODORIĆ STIGAO U HRVATSKU: Bio u tužilaštvu na ispitivanju, pa pobegao od novinara
Foto: Marina Lopičić

ZA NJEGOVIM OCEM ĆE BITI RASPISANA POTERNICA

ANTE TODORIĆ STIGAO U HRVATSKU: Bio u tužilaštvu na ispitivanju, pa pobegao od novinara

Hrvatska -

Ante Todorić, sin vlasnika Agrokora doputovao je u Zagreb gde je ispitan u Županijskom državnom tužilaštvu, posle čega je uspeo da pobegne novinarima.

Ispred zgrade Tužilaštva brojni su novinari čekali Antu Todorića i njegove advokata. Jedan od advokata izjavio je kako će ispitivanje biti oko podneva, ali je Ante Todorić ispitan sat vremena ranije, a u zgradu je ušao kroz garažu i isto tako izašao, pa su i on i advokati izbegli novinare.

Todorić je izneo svoju odbranu i porekao je sve što mu se stavlja na teret. "Na pitanja istražitelja nije odgovarao već je samo izneo svoju odbranu", dodao je.

foto: Profimedia

Na pitanje šta sad dalje i hoće li se vratiti u London, advokat Fran Olujić odgovara kako "njegov klijent živi u Londonu i vrlo verovatno će se tamo i vratiti".

Njegov drugi advokat, Rajko Čogurić, objasnio je kako Ante Todorić nije odgovarao na pitanja jer nisu "proučili celu materiju, pa bi to bilo neozbiljno".

Todorić se posle ispitivanja uputio prema Kulmerovim dvorima.

Međutim, njegov otac, Ivica Todorić, kojem je jedinom određen istražni pritvor u odsustvu, još nije dostupan hrvatskom pravosuđu pa će za njim biti raspisana poternica.

Kurir.rs/Tanjug Foto: Marina Lopičić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track