KRVAVI INCIDENT Cela porodica tukla belgijskog turistu: Namerno je pregazio ženu kolima!
Foto: Profimedia

Policija tvrdi suprotno!

KRVAVI INCIDENT Cela porodica tukla belgijskog turistu: Namerno je pregazio ženu kolima!

Hrvatska -
Familiji je "pukao film" kada im je u nedelju oko 11 sati ispred kuće u ulici Tratica, 43-godišnji belgijski turista iz mora izvukao svoj brod. Otac i majka verbalno su napali stranca, a sin je tome pridodao i fizički napad šakom u glavu i telo

HRVATSKA, SUKOŠAN - Policija je u Sukošanu podnela prekršajnu prijavu za remećenje javnog reda i mira protiv tri člana iste porodice. Prijavljeni su 71-godišnji otac A.T., njegova supruga 71-godišnja J.T. te njihov 49-godišnji sin L.T.Familiji je "pukao film" kada im je u nedelju oko 11 sati ispred kuće u ulici Tratica, 43-godišnji belgijski turista iz mora izvukao svoj brod. Otac i majka verbalno su napali stranca, a sin je tome pridodao i fizički napad šakom u glavu i telo pri čemu je belgijskog gosta lakše povredio.

Međutim, neki tvrde da se sve odigralo suprotno od policijskog izveštaja, naime da je Belgijanac s automobilom neovlašćeno ušao u privatni posed porodice kako bi se okrenuo da prikolicom izvuče brod iz mora. Nakon što je ušao u privatni posed, 71-godišnja J.T. ga je upozorila da to ne radi, jer da za to nema njihov pristanak i da okretanje može izvesti izvan njihovog poseda. Belgijanac je na to krenuo u rikverc i kolima oborio 71-godišnjakinju kojoj je kasnije, prema rečima očevidaca, u zadarskoj bolnici konstatovan prelom ruke, piše zadarski.hr.U zadarskoj policiji nisu hteli da komentarišu navode svedoka uz opasku da će svi protiv kojih je podneta prekršajna prijava imati priliku svoju stranu priče da iznesu u sudskom postupku. A da se radilo o lomu ruke, što znači teškoj telesnoj povredi, protiv belgijskog državljanina bila bi podnesena kaznena prijava, što ovom prilikom nije napravljeno, jer za to nije bilo razloga.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track