POZNATI O MEČU S ALBANIJOM: Utakmica kao seks, golovi kao orgazam
Foto: Dado Đilas

Kako su oni videli utakmicu

POZNATI O MEČU S ALBANIJOM: Utakmica kao seks, golovi kao orgazam

Fudbal -
Inspektor Blaža kao i uvek izdominirao s ocenom, a ništa manje duhoviti nisu bili ni ostali sagovornici Kurira

Blaža je pričao o seksu, Bora Ðorđević o stranim ambasadama, Nataša Šavija o individualnim treninzima, a Marko Živić o srpskom inatu. Svi su blistali u svojim komentarima utakmice u Albaniji, baš kao što su blistali i fudbaleri Srbije na terenu.Počeli smo sa Inspektorom Blažom i njegovim viđenjem meča u Albaniji.Blaža: Atmosfera dosadna kao kod tašte- Atmosfera na početku utakmice bila je izvanredna. Međutim, kako je meč odmicao, postajalo je sve dosadnije. Delovalo je kao kod tašte na ručku. Prolaze minuti, a sve dosadnije. Međutim, onda su usledila tri minuta potpune euforije. To je kao kada imate seks, a ne bude ništa posebno dok to traje, ali zato sama završnica bude izvanredna. E, tako je bilo u Albaniji - glasi sjajni Blažin komentar.Gde poče Inspektor, tu nastavi Bora Ðorđević. Opet smeh nije mogao da izostane.

Bora Čorba: Nerešeno - 2:0- Veoma mi je drago zbog pobede usred Tirane. Očekivao sam da bude nerešeno, da je takva direktiva stigla od stranih ambasada. Izgleda da su naši čekali da se završi regularni tok meča, da ispoštujemo strane ambasade, pa smo im onda dali dva komada posle 90. minuta. Ambasade su tražile da posle 90 minuta bude nerešeno - u svom stilu briljira Bora.

Savić: Kao da smo uzeli EP! Tole, odlazi!Poznati glumac Viktor Savić izneo je u dve rečenice sve šta misli o utakmici u Elbasanu. Zvezda filma „Montevideo, bog te video“ osvrnula se i predsednika Saveza Tomislav Karadžića.- Doživljaj je bio kao da smo osvojili Evropsko prvenstvo. Tole, odlazi! - kratko i jasno je poručio Savić za Kurir.

Šavija: Uspeli časovi s Ljajićem„Orlovi“ jednako Šavija. Promašila je Nataša rezultat (2:1 za Srbiju prognozirala), ali to nije umanjilo zadovoljstvo epilogom u Elbasanu. Posebno je bila srećna zbog Adema Ljajića, s kojim je bila u vezi.- Meč sam doživela emotivno, kao i uvek kada igraju naši sportisti. Ljajić je briljirao zato što je bio sa mnom. Ima tu nešto, lepo ja kažem, sve što smo vežbali na individualnim časovima sada se isplatilo (smeh). Verovali sam u njih. Posebno u Adema, izgleda da imam neku telepatsku moć nad našim sportistima. Svaka čast na još jedna pobedi u nizu srpskih sportista! Bravo, momci!

Turci napali TošićaJK BRANI DUŠKA ZBOG TRI PRSTAJavnost u Turskoj žestoko je napala srpskog reprezentativca i prvotimca Bešiktaša Duška Tošića, koji je pobedu u Albaniji proslavio sa tri podignuta prsta, tvrdeći da je u pitanju fašistički simbol, a u odbranu je stala njegova supruga Jelena Karleuša.- Tri prsta nisu rasistički i religiozni simbol, već samo srpski znak - poručila je Jelena Karleuša, a na komentare da to nije tako, samo je dodala:- To je zato što ne znate pravo značenje tog simbola. Verujte mi da to nije ništa loše. Volim ceo turski narod.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track