NENAD LALATOVIĆ: Kad gledam Aleksandra Vučića vidim sebe
Foto: Dado Đilas

Trener Čuke nastavlja da hvali premijera

NENAD LALATOVIĆ: Kad gledam Aleksandra Vučića vidim sebe

Fudbal -

Novi trener Čukaričkog Nenad Lalatović nastavlja sa pozitivnim izjavama na račun premijera Srbije Aleksandra Vučića.

Na izjavu kako bi Aleksandar Vučić trebalo da vlada još 50 godina, Lalatović je skrenuo pažnju javnosti, a gostujuću u emisiji "Total soker" objasnio je detaljnije na šta je tačno milsio.

"Tada sam govorio samo velikim sistemima i koliko ih je teško voditi. Vojvodinu, FSS i onda sam rekao i državu. Kad sam rekao državu, shvatio sam šta sam rekao i nastavio sam. Ne želim politički da se opredeljujem, ali ne krijem da mi se dopada politika gospodina Vučića i kad sam već to rekao onda izneo sam neko svoje mišljenje, a nisam imao nameru da kažem.

Nisam to rekao da bih se vratio u Zvezdu. Neće mene Vučić da vrati u Zvezdu, ja sam već bio u Zvezdi, pa u Vojvodini. Evo sad sam potpisao ugovor za Čukarički na 4 godine.

Kad sam već to rekao, ja sam onda izneo neko svoje, iskreno mišljenje. Ja bih ga još više ishvalio, nego nisam hteo. I znam da će sad opet početi da pričaju o meni svašta, kao da mu se dodvoravam.

Šta ima ja njemu da se ulizujem? Nemam partijsku knjižicu SNS, ne želim ničiju partijsku knjižicu, a njega sam poštovao još dok je bio u stranci sa Šešeljem. U Vučiću se videla glad da želi da uspe kao političar. Kad gledam njega vidim sebe. I ja želim da uspem kao trener, vidim tu glad. Ono što je on želeo kao mlad, on je to uspeo, on vodi ovu državu i ja sam kao građanin zadovoljan kako je vodi. On se meni dopada. Nisam rekao da volim Vučića, već njega kao političara. Zasmetalo je mnogima, a ja sam bio u čudu što se o tome toliko priča. Ali, kad sam se već izleteo, ja sam nastavio".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track