ĐIĐI VELIKI: Bonući se emotivnim pismom oprostio od Juventusa, a onda je Bufon uradio nešto neočekivano
Bufon i Bonući, Foto: Reuters

Saigrači i saputnici

ĐIĐI VELIKI: Bonući se emotivnim pismom oprostio od Juventusa, a onda je Bufon uradio nešto neočekivano

Fudbal -

Italiju poslednjih dana potresa transfer Leonarda Bonućija iz Juventusa u Milan.

Standardni član reprezentacije Italije opredelio se za neočekivan potez, s obzirom da je Stara dama iz Torina poslednjih godina vladar Italije, a u poslednje tri godine igrala finale Lige šampiona.

Sedam godina provedenih u taboru crno-belih izazvalo je buru emocija kod jednog od najboljih štopera na svetu. Zato se porukom u Gazeto delo Sport oprostio od svojih saigrača, kluba, navijača... Svih osim trenera Maksa Alegrija.

"Prošlo je sedam sezona. Sedam sezona pobeda, ispunjenih snova, rasta ostvarenog empatijom i izvanrednom povezanošću s Juventusom. Šest titula šampiona, svi zasluženi borbom. Naravno, ostaje žal za neosvajanjem Lige šampiona, ali jači od toga je ponos zbog uspeha, ponos jer sam bio deo ove velike porodice. Uvek sam davao sve od sebe, potpuno, do samoga kraja. Primao sam, davao i učio. A danas na sve to mogu da pogledam kao na fantastičnu priču o poštovanju i privrženosti, bez kaljanja onoga što sam doživeo s klubom, kapitenom, saigračima i navijačima. Juve, hvala ti za sve", napisao je Bonući.

Na njegove reči reagovao je niko drugi do Đanluiđi Bufon, kapiten Juventusa. Điđi je još jednom pokazao veličinu jer je Bonućiju poželeo sve najbolje u novom klubu. Da dodamo i da je jedini fudbaler Juventusa koji se javno oprostio od Lea.

"Saigrači i saputnici. Putovali smo zajedno istim putem. Pobedničkim putem. Želim ti samo najbolje. Ali, nedostajaćeš mi", napisao je Bufon na Instagramu i Tviteru.

Kurir.rs/Kurir sport, Foto: Reuters

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT UŽIVO: Vruće kuglice i kod UEFA ?!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track