SAMO HRABRO: Zvezdo, ne boj se Vengera
Foto: Fonet

Poruke podrške sa Ostrva

SAMO HRABRO: Zvezdo, ne boj se Vengera

Fudbal -

Centarfor Votforda Troj Dini poslao recept Milojeviću i igračima s Marakane za meč sa slavnim „tobdžijama“ u četvrtak uveče

Crvena zvezda nije mogla da dobije bolji period za meč sa Arsenalom od ovog u kom se trenutno nalaze slavne „tobdžije“ posle poraza od Votforda u Premijer ligi (1:2). Menadžer Arsen Venger ponovo se nalazi pod baražnom vatrom kritičara, koju dodatno raspaljuje Troj Dini iz Votforda pričom da timu iz Londona nedostaju m*da.

- Vidim da Venger krivi sudije za poraz. Neću ja da mu odgovaram, ali postoji razlog zašto su izgubili, a to nije penal. Paziću šta ću reći - Arsenalu fali malo kohones (na španskom m*da) i malo ludosti - rekao je centarfor Votforda Troj Dini.

Današnji Arsenal uzmiče pred hrabrijim ekipama, a ni ranije nisu bili poznati po kuražnosti, prema Dinijevom mišljenju.

- Znam da nisam tehnički savršen kao što su oni, nisam ni brz kao oni, ali ako hoćeš tuču sa mnom, ima da te bijem ceo dan.

Martin Kion, štoper tima koji je na Hajberi donosio trofeje, zaključio je da njegovom bivšem klubu nedostaju igrači Dinijevog temperamenta, izdvajajući iz tog sivila jedino Bosanca Seada Kolašinca. Čuveni Irac Toni Kaskarino priznao je da bi se potpisao ispod Dinijeve izjave.

- Mislim da penala nije bilo, to nikad za mene ne može biti faul, ali nije Arsenal zbog toga poražen. Potpuno se slažem sa Dinijem, koji je rekao šta nedostaje Arsenalu - zaključio je Kaskarino.

foto: Reuters, AP

Ko čuva Francuza

ŠIRER: VENGER BACIO 100 MILIONA FUNTI

Legendarni Englez Alan Širer iz ugla neutralnog posmatrača ističe da mu Vengerova transfer politika uopšte nije jasna.

- Spekulacije o transferima samo pogoršavaju status Arsenala. Ništa neće pomoći da osećaju bolje, jer dva ključna igrača Sančez i Ozil uskoro stiču pravo da započnu pregovore s novim klubom, budući da im na leto ističu ugovori. Dva igrača vredna 100 miliona funti izlaze slobodna na tržište, što postaje potencijalno jedan od najglupljih poteza u istoriji Arsenala - smatra Širer.

Kurir / Dejan Petković

Foto: Reuters, Fonet, AP

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track