NIJE TREBALO DA UZIMA PRAVDU U SVOJE RUKE: Odbegli ubica i biznismen iz Čačka bili VIŠE OD POZNANIKA, vezivalo ih i OVO!
Foto: Privatna arhiva

NOVI DETALJI

NIJE TREBALO DA UZIMA PRAVDU U SVOJE RUKE: Odbegli ubica i biznismen iz Čačka bili VIŠE OD POZNANIKA, vezivalo ih i OVO!

Crna Hronika -

Ubijen biznismen Mario Simović (43) iz Čačka i Dejan P., koji je osumnjičen da mu je juče ispalio hitac u glavu, bili su više od prijatelja i poslovnih saradnika, pošto su ih vezivale i rodbinske veze.

Pa da podsetimo, brutalno ubistvo biznismena dogodilo se juče ujutru u Preljini kod Čačka. Naime, motiv ovog ubistva zasad nije poznat, a pretpostavlja se da su u pitanju raniji neraščišćeni računi dvojice biznismena koju su svojevremeno radili zajedno, a njihovi poznanici navode i da su se sporili oko nekog placa.

Poznanici dvojice muškaraca kažu da su Mario i Dejan bili više od poznanika.

ubijeni se često hvalio luksuznim životom na društvenim mrežama
ubijeni se često hvalio luksuznim životom na društvenim mrežamafoto: Privatna arhiva

- Bivša žena ubijenog Maria je rođaka osumnjičenom Dejanu, tako da su se njih dvojica dobro poznavala. Za Dejana retko ko ima lošu reč, važi za dobrog čoveka. Izgleda da je Dejan morao da uzme pravdu u svoje ruke, verovatno mu je više dozlogrdilo. Ipak, nije trebalo to da uradi i tako rešava svoje problem, napravio je baš glupost - kaže poznanik žrtve i osumnjičenog za Kurir.

Inače, kako smo ranije pisali, osumnjičeni je juče ujutru došao kod ubijenog biznismena u lokal i pozvao ga da razgovoraju. Kada se biznismen pojavio osumnjičeni Dejan P. je izvadio pišolj i upucao ga. Mario Simović je na mestu ostao mrtav, a ubica je pobegao i za njim policija i dlaje intezivno traga.

mesto gde je ubijen biznismen, ubijeni mario simović
mesto gde je ubijen biznismen, ubijeni mario simovićfoto: Privatna arhiva, RINA

Ubijeni Mario Simović je važio za biznismena koji se bavio građevinarstvom i prodajom automobila, a prošle godine mu je izgoreo objekat u izgradnji. Zgrada koja je potpuno izgorela u požaru bila je planirana za poslovni prostor i građena je na potezu od Preljine prema Prislonici, a Simović je tada izneo sumnju da je požar podmetnut.

- Razmirice dvojice Čačana su nastale zbog placa, a sumnja se da je jednom prilikom Simović zapalio džip Dejanu P. Ubijeni je od ranije poznat policiji i pravosuđu po krivičnim delima za koje mu je i suđeno, a među kojima su zelenašenje, iznude, pranje novca - podseća izvor Kurira.

Bonus video:

00:22

Ubistvo u Čačku

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track