POSLEDNJI RAPORT TRENERA PARTIZANA PRED SKENDERBEG: Evo kakvu poruku je Miroslav Đukić poslao iz Tirane
Foto: FK Partizan/IG

CRNO-BELI ODRADILI VEČERNJI TRENING

POSLEDNJI RAPORT TRENERA PARTIZANA PRED SKENDERBEG: Evo kakvu poruku je Miroslav Đukić poslao iz Tirane

Fudbal -

Ekspedicija Partizana doputovala je danas u Tiranu, a sutra (21.05) u Elbasanu igra utakmicu trećeg kola Lige Evrope sa domaćim Skenderbegom.

"Očekuje nas dobar meč protiv agresivne i tvrde ekipe kakva je Skenderbeg. Reč je o timu koji igra ofanzivan fudbal. Svesni smo da ove utakmice dosta odlučuju, nadamo se dobrom meču i dobrom rezultatu", poručio je trener crno-belih Miroslav Đukić.

Crno-beli su odradili večernji trening.

"Super smo tretirani ovde, nema nikakvih problema, a mi se ne plašimo nikakvog ambijenta. Ovde smo došli da igramo fudbal, 11 na 11 je na terenu, oni će rešavati sudbinu meča. Navikli smo da igramo u teškim ambijentima, jer smo profesionalci".

Jedno od pitanja upućenih Đukiću bilo je kakvu poruku želi da Partizan pošalje iz Albanije.

"Poslaćemo poruku mira. Fudbal nikad ne razdvaja, nego zbližava. Poruka je da smo bili dobro tretirani, nadam se da ćemo biti sportski prihvaćeni, a da će pobednika odlučii fer-borba. Nadam se da ćemo shvatiti da nam je u regionu svima potreban mir. Da ne pravimo tenzije jer je fudbal ambasador koji ujedinjuje ljude", jasno je poručio Miroslav Đukić.

Strateg crno-belih poručuje da će njegov tim, kao i uvek, ići na pobedu.

"Nije tačno da nismo počeli dobro grupu, jer smo igrali nerešeno protiv Jang Bojsa koji je dobra ekipa na njihovom stadionu. A posle smo izgubili od favorita kakav je Dinamo. Nije to loš početak. Ove utakmice sa Skenderbegom će nam biti ključne po pitanju ambicija", kategoričan je bio Miroslav Đukić.

(Mondo)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT UŽIVO: Ovo su prednosti Partizana u meču protiv Skenderbega

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track