PITALI SMO GRAĐANE KOGA BI VOLELI DA VIDE NA KLUPI ORLOVA: Ni Piksija, ni Prosinečkog - Srbi hoće samo NJEGA
Foto: Dado Đilas

NAROD JE IZABRAO

PITALI SMO GRAĐANE KOGA BI VOLELI DA VIDE NA KLUPI ORLOVA: Ni Piksija, ni Prosinečkog - Srbi hoće samo NJEGA

Fudbal -

Fudbalska reprezentacija Srbije ostala je bez selektora pošto se Slavoljub Muslin sa predsednikom FSS Slavišom Kokezom dogovorio o sporazumnom raskidu ugovora.

Ova vest odjeknula je kao bomba, a dok se ne pronađe adekvatno rešenje za slektoratu dužnost će obavljati Mladen Krstajić.

On će reprezentaciju voditi u novembarskim prijateljskim mečevima sa Kinom i Južnom Korejom, a nakon toga, Srbija će dobiti novog selektora, kojem bi trebalo da bude ukazano poverenje vođenja "orlova" i na Svetskom prvenstvu naredne godine u Rusiji.

Veliki broj imena proteklih nekoliko dana došlo je u centar medijske pažnje, ali je javnost svako od njih prihvatila sa negodovanjem.

Stoga smo napravili ANKETU sa potencijalnim imenima fudbalskih stručnjaka koji bi mogli da sednu na klupu Orlova i pustili da narod izabere.

Imena koja su u oticaju su Dragan Stojković Piksi, Robert Prosinečki, Vladimir Vajs, Ljubiša Tumbaković, Ivan Jovanović i Veljko Paunović.

foto: Printscreen

Po rezultatima ankete koja još uvek traje i gde još uvek možete glasati u ubedljivom vođstvu je aktuelno trener Čikago Fajera Veljko Paunović.

Veljko Paunović, foto: AP

Veljko Paunović je kao glavni strateg predvodio selekciju Srbije (U-20) do titule na Svetskom prvenstvu na Novom Zelandu.

kurir.rs / kurir sport

foto: Dado Đilas

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT UŽIVO: Da li je on novi selektor Srbije?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track