MISIJA FUDBALA USPELA: Trener Skenderbega kaže da je u Humskoj sve bilo normalno
Foto: EPA Andrej Cukic

Albanac hvali partizan

MISIJA FUDBALA USPELA: Trener Skenderbega kaže da je u Humskoj sve bilo normalno

Fudbal -

Trener fudbalera Skenderbega Ilir Daja, nakon poraza od Partizana (2:0) u Ligi Evrope, kaže da mu je žao zbog lošeg rezultata njegovog tima, ali da i dalje postoje šanse da prođe iz grupe.

"Žao mi je što smo ovako odigrali, iako nismo bili lošiji od rivala. Utakmica je odlučena posle naše greške. Mislim da je meč bio izjednačen, ali je rezultat takav", rekao je Daja na konferenciji za medije posle meča na stadionu u Humskoj.

Daja nije imao nijednu zamerku na atmosferu sa tribina i na terenu.

"Sve je bilo normalno. Misija fudbala je gajenje dobrih odnosa dva tima. Mislim da je prošlo sve u redu, posebno na terenu, gde je moj fokus".

Njega je obradovala pobeda Dinama na gostovanju Jang Bojsu 1:0 i smatra da Skenderbeg može da nadoknadi zaostatak od tri boda za Partizanom, odnosno dva za Švajcarcima.

"Loš korak smo napravili ka cilju koji je prolaz dalje, ali kada vidimo ishod duela između Jang Bojsa i Dinama matematika nam daje nadu. Šest bodova je u igri i borićemo se do kraja. Partizan je napravio veliki posao ka prolazu, ali to nije veliki zaostatak, ništa nije izgubljeno", zaključio je Daja.

Kurir sport / Tanjug, Foto: EPA Andrej Cukić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track