NEMA ŠTRAJKA PRED ZVEZDU: Uprava Borca tvrdi da je vraćeno 80 odsto dugova
Foto: boracfk.com

SITUACIJA SE NE SMIRUJE

NEMA ŠTRAJKA PRED ZVEZDU: Uprava Borca tvrdi da je vraćeno 80 odsto dugova

Fudbal -

Generalni direktor čačanskog Borca, Ivan Stevanović, demantovao je navode da su fudbaleri stupili u štrajk pred duel sa Crvenom zvezdom.

– Evidentno je da neki stariji igrači imaju određena potraživanja što nisu velike sume, jer smo oko 80 odsto duga vratili. Mi imamo 22 nova igrača koji su ovde od dva do tri meseca i gde je suludo pričati da im se duguje pet plata. Moram da se ogradim da ima igrača koji su duže u klubu i kojima se duguje nešto više. Nama je u interesu kao i Upravi kluba i finansijerima da se to što pre reši, rekao je Stevanović, a preneo “Sportski žurnal”.

Plan je da klub stane na noge u narednih godinu i po dana.

– Veliki sam optimista, a i uprava kluba i finansijeri rade na tome uz veliku podršku ljudi koji vole ovaj klub. Ja sam ovde već dve i po godine, došli su novi ljudi, videli su kakvi su problemi, nije tu ništa novo. Svi smo svesno ušli da pomognemo klubu, jer ga volimo kao i ovaj grad i imam neku obavezu.

Počeo sam ovde da treniram sa sedam godina, Borac me iznedrio, dodao je Stevanović.

Broj osvojenih bodova ne zadovoljava nikoga u klubu, ali utakmica protiv Partizana je pokazala da je Borac na dobrom putu.

– Mi smo se na početku ovog procesa, fokusirali na vraćanje gorućih dugova i pozajmica kojih je bilo mnogo. Posle toga smo krenuli da radimo na igračkom kadru, gde smo evidentno kasnili mesec dana, ali mislim da smo skockali jedan pravi tim, što pokazuje utakmica protiv Partizana, zaključio je generalni direktor Borca.

Borac će u sredu od 16 časova dočekati Crvenu zvezdu u osmini finala Kupa Srbije.

Kurir sport / Sportski žurnal, Foto: boracfk.com

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT UŽIVO: Šta se dešava u Partizanu? Treba li Nikolić da ostane?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track