"IMAM MILIONE, ALI NE MOGU KUPITI ZDRAVLJE" Slavni glumac optužen za aferu sa unukom, a NJEGOVE NOVE SLIKE ZABRINULE CEO SVET
Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

fanovi u čudu

"IMAM MILIONE, ALI NE MOGU KUPITI ZDRAVLJE" Slavni glumac optužen za aferu sa unukom, a NJEGOVE NOVE SLIKE ZABRINULE CEO SVET

Pop kultura -

Slavni glumac Morgan Friman retko se pojavljuje u javnosti, a paparaci su ga nedavno snimili na ulicama Beverli Hilsa.

Fanovi zabrinuti za njegovo zdravlje

Mnogi su tada primetili rukavicu, koja mu je potpuno sakrila kožu.

Morgan Friman
foto: affinitypicture / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Inače, Friman boluje od bolesti zvane fibromialgija, koja izaziva grčeve i spazam mišića, ali i hronične bolove i nesvesticu.

Glumčevo zdravlje je već duže vreme ugroženo, a ranije je objavljeno da je smršao 11 kilograma, dok su njegovi prijatelji istakli da su zabrinuti za njega. Inače, glumac je 2008. godine doživeo tešku saobraćajnu nesreću nakon koje mu je paralizovana leva šaka i od tada na levoj ruci nosi kompresionu rukavicu.

Morgan Friman
foto: Iervolino & Lady Bacardi Entertainment - Album / Album / Profimedia

Takođe, njegov život je bio pun turbulencija, a doživeo je i veliku tragediju kada mu je 2015. ubijena unuka. Naime, E'Dena Hines izbodena je na ulicama Njujorka. Njen tadašnji dečko Lamar Devenport optužen je za ubistvo, a na sudu je izneo šokantne optužbe na račun glumice.

Naime, Lamar je tvrdio da je glumac imao aferu sa svojim unukom, i da za to ima dokaz. Važno je napomenuti da ona nije bila njegova biološka unuka, već unuka njegove bivše supruge Dženet. Iako je do sada sve ostalo samo na glasinama, sumnje su dodatno podstakle poruke same E'den, koju je Lamar izneo na suđenju, a deo glasi:

Morgan Frimen, Margo Robi
foto: Rob Latour / Shutterstock Editorial / Profimedia

- Kada govorimo o vašem dedi, shvatite da će uvek biti neke ljubavi jer ste mu podređeni. Tada mu je rekla da ga je odgurnula zbog sebe, jer on ne bi trebalo da bude u njenom životu kao muškarac i tako se deda ne ponaša - rekao je.

Friman je navodno zlostavljao E'denu kada je bila mlađa. A Lamarova majka je na suđenju vrištala da je za sve kriv glumac jer je E'Dena zbog njega psihički nestabilna. Međutim, svoju bivšu devojku je izbo nožem 25 puta, a dobio je ukupno 20 godina zatvora.

Morgan Frimen, Margo Robi
foto: USA TODAY Network / ddp USA / Profimedia

- Imam milione dolara u banci, ali ne mogu kupiti zdravlje da bih spasio život. Imam porodicu i milione obožavalaca širom sveta, ali sada sam sasvim sam. Živeo sam svoj život na pogrešan način i ne želim da ti se to dogodi - rekao je jednom prilikom glumac.

(Kurir.rs/Story.hr/I.M.)

Bonus video:

05:21

ČEKALI SMO DA SE OVO DOGODI! Glumac iz Njujorka o SKANDALU KOJI TRESE AMERIKU: Britanski princ je u NAJVEĆEM PROBLEMU (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track