SVE JE SPREMNO

(KURIR TV) ĐUKIĆ PRED REVANŠ SA VIKTORIJOM: Došli smo da pobedimo

Fudbal -

Trener fudbalera Partizana Miroslav Djukić rekao je danas da njegova ekipa u revanš meču protiv Viktorije Plzenj ne može da kalkuliše, da joj treba gol i da će crno-beli od prvog minuta ići na pobedu.

Od specijalnog izveštača Kurira iz Plzenja, Dejana Ignjatovića.

"Svi su svesni važnosti sutrašnje utakmice, težine utakmice. Videli smo i u prvih 90 minuta da nas očekuje težak protivnik... Svesni smo, takodje, da ne možemo da kalkulišemo, treba nam gol i moraćemo od prvog momenta da idemo na pobedu", rekao je Djukić na konferenciji za novinare u Plzenju.

"I Plzenj kod kuće ne zna da kalkuliše, tako da nas sigurno očekuje zanimljiva utakmica", dodao je Djukić.

Fudbaleri Partizana sutra gostuju Viktoriji Plzenj u revanš utakmici šesnaestine finala Lige Evropa. Prvi meč odigran pre nedelju dana u Beogradu završen je nerešeno 1:1.

"U Beogradu smo imali posed lopte i ovde želimo da imamo posed, da budemo konkretniji i da to rezultira golovima. Mislim da će to biti intenzivna, ofanzivna utakmica, sa mnogo kontranapada. Očekujem dobar meč dve ofanzivne ekipe koje žele da idu po pobedu", rekao je Djukić.

Trener Partizana je naveo da je zdravstveni bilten njegove ekipe dobar.

"Saša Zdjelar, Ognjen Ožegovići i Bojan Ostojić su se oporavili. Za Miroslava Vulićevića ćemo danas videti da li je spreman... Ostali su spremni za meč", rekao je Djukić.

Kurir sport

Foto: Dado Đilas

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track