LJUBO BARANIN POSTAO SVETSKA ZVEZDA: To mi je urođeno, mogu da bacim loptu preko 50 metara!
Foto: Ps

Oduševio čak i Engleze

LJUBO BARANIN POSTAO SVETSKA ZVEZDA: To mi je urođeno, mogu da bacim loptu preko 50 metara!

Fudbal -
Rori Delap iz Surdulice: Fudbaler Radnika dospeo u britanske medije zahvaljujući everovatnoj sposobnosti da rukom ubaci loptu u protivnički peterac i tako asistira saigraču prilikom gola

Fudbaler Radnika iz Surdulice Ljubo Baranin postao je novi junak na Jutjubu. Ovaj štoper dospeo je čak i u britanske medije zahvaljujući neverovatnoj sposobnosti da rukom ubaci loptu u protivnički kazneni prostor.Rođeni Beograđanin je tako čak namestio nekoliko golova u karijeri, a za Kurir otkriva svoju unikatnost i način treninga za izvođenje auta.Igrao u Azerbejdžanu- To je urođeno! Nema tu neke velike tajne. Mogu da bacim loptu i više od 50 metara! Mada, nikad nisam merio. Još kao klinac u Radu sam umeo daleko da bacim loptu. To je nešto što se ne uči, ali da mi ne bi stradali ligamenti i tetive ramenog pojasa, moram da radim specijalne treninge - priča Ljubo Baranin (28) i dodaje:- Uglavnom četvrtkom i petkom uigravamo prekide. Opteretim ramena kad bacam aut, a pošto tokom utakmice imam 10 do 15 izbačaja, moram da čuvam ligamente i zglobove kako ih ne bih preopteretio. Kao klinac sam trenirao i boks, pa sam tako ojačao. Pre sedam godina imao sam težu povredu ramena i dosta sam radio u teretani, razne vežbe, sklekove i zgibove da bih ojačao rame.

http://www.youtube.com/watch?v=CYHgbiJ2eiw

Grant ga zvao u PartizanBaranin je Kuriru otkrio još jednu zanimljivost vezanu za Adamsa.- Pre tri godine bio sam blizu potpisivanja za Partizan. Baš me je Adams preporučio svom prijatelju Avramu Grantu, koji je tada bio trener crno-belih. Nažalost, Grant je napustio Partizan i do transfera nije došlo. Ko zna u kom bi smeru otišla moja karijera da sam se vratio u rodni grad. Lepo je meni i ovde u Radniku, direktor Stanislav Tončev čini sve za igrače, ali opet ostaje žal - prisetio se Baranin.

Najbolji izvođači autaRORI DELAP (Irska)Bivši reprezentativac Republike Irske bacao je koplje u mladosti, pa je lako izbacivao loptu tokom fudbalske karijere.DEJV ČELINOR (Engleska)Ušao je u Ginisovu knjigu kao fudbaler koji baca loptu iz auta, čak 46,34 metra. RAJAN GI (SAD)Prvi je fudbaler koji je dao gol u UEFA takmičenju za Sent Patrik iz Irske. Zovu ga Raketa.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track