ODMOR PRED KRAJ SEZONE! Mitar i Sergej sa porodicama "skoknuli" do bivšeg reprezentativca Srbije, pa svi zajedno uživali
Foto: Printscreen/Instagram/natalija_ilic

UŽIVANJE

ODMOR PRED KRAJ SEZONE! Mitar i Sergej sa porodicama "skoknuli" do bivšeg reprezentativca Srbije, pa svi zajedno uživali

Fudbal -

Srpski fudbaleri iskoristili su malo slobodnog vremena kako bi se malo opustili pred završni deo sezone.

Reprezentativci Srbije, Aleksandar Mitrović i Sergej Milinković-Savić zajedno su, sa porodicama, otputovali u Dubai gde su se sreli sa bivšim "orlom", Lukom Milivojevićem.

Sa lepšim polovinama i decom uživali su u sunčanom danu, pred poslednje utakmice u sezoni, a fotografije je na društvenoj mreži "Instagram" objavila Natalija Ilić, izabranica popularnog SMS-a.

Aleksandar Mitrović, Sergej Milinković-Savić, Luka Milivojević
foto: Printscreen/Instagram/natalija_ilic

Mitrović i Milinković-Savić se nalaze veoma blizu osvajanja šampionske titule u Saudijskoj Arabiji pošto Al Hilal čiji su ključni igrači ima 12 bodova više od Al Nasra na četiri kola do kraja prvenstva.

Takođe, čeka ig finale Kupa protiv Al Nasra.

Sa druge strane, Milivojević je na početku sezone stigao u Šabab Al-Ahli iz Dubaija koji na drugom mestu prvenstva Ujedinjenih Arapskih Emirata ima devet bodova manje od Al Vasla i još pet utakmica do kraja prvenstva, uključujući i okršaj protiv prvoplasirane ekipe.

Bonus video:

04:08

Aleksandar Mitrović posle Bugarske

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track