SVAĐA FUDBALERA: Pike optužio Ramosa da je dao gol iz ofsajda, ovaj mu brutalno odgovorio!
Foto: Reuters

Prepucavanje Španaca

SVAĐA FUDBALERA: Pike optužio Ramosa da je dao gol iz ofsajda, ovaj mu brutalno odgovorio!

Fudbal -

Španski fudbalski reprezentativci Džerard Pike i Serhio Ramos nastavili su prepucavanja na klupskom nivou, odmah posle prijateljske utakmice protiv Francuske, a defanzivac Barselone započeo je sukob izjavom da je Ramosov gol u prošlogodišnjem finalu Lige šampiona bio iz ofsajda.

Pikeove reči došle su iz nezadovostva jer se veliki preokret Barselone protiv Pari Sen Žermena 6:1 u Ligi šampiona doveo pod sumnju zbog grešaka sudija i smatra da takav slučaj nije bio kada je najveći rival postao prvak Evrope golom Serhija Ramosa iz ofsajda u regularnom toku, a potom posle penala.

"Kada je Barselona imala pomoć sudija? U Ligi šampiona? Mislio sam da se misli na Primeru... Pričamo o istorijskom preokretu 6:1, a sav fokus je na arbitrima. Ništa nisam rekao kada je Real osvojio Ligu šampiona golom Ramosa iz ofsajda", rekao je Pike.

Interesantno, u istom momentu, odnosno malo posle utakmice u Parizu, Pikeu je stigao odgovor od saigrača iz reprezentacije.

"Ono što Pike kaže ne menja vrednost, istoriju ili titulu. Njegove reči prodavaće novine, u takvom svetu živimo. Stalno se izvlače i mislim da bi trebalo da ćute", rekao je Ramos.

Njih dvojica, iako partneri na štoperskoj poziciji u selekciji Španije, imaju veliku istoriju prepucavanja na relaciji Real - Barselona, poslednji put pre samo mesec dana kada je Pike kritikovao Madriđane zbog pobede nad Viljarealom golom iz penala.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track