TRENER PARTIZANA NEZADOVOLJAN UPRKOS POBEDI: Evo šta Nikolić zamera crno-belima u duelu sa Napretkom
Foto: Saša Pavlić

Povale za napadački tandem

TRENER PARTIZANA NEZADOVOLJAN UPRKOS POBEDI: Evo šta Nikolić zamera crno-belima u duelu sa Napretkom

Fudbal -

Trener Partizana Marko Nikolić rekao je danas da nije potpuno zadovoljan, iako su njegovi fudbaleri pobedili Napredak i prošli u osminu finala Kupa Srbije.

"Nisam potpuno zadovoljan, iako je cilj ostvaren. Bili smo efikasni i kontrolisali igru u prvom poluvremenu, ali smo u drugom potcenili protivnika. Igrači treba da šansu koriste na mnogo bolji način, primetno je bilo njihovo opuštanje, očekujem više od njih", rekao je Nikolić novinarima posle utakmice.

Partizan se plasirao u osminu finala Kupa Srbije, posle pobede sa 3:1 nad kruševačkim Napretkom u Beogradu. Naredni protivnik biće mu Metalac u Super ligi.

"Nastavljamo sa radom, da unapredimo igru i čeka nas komplikovano i teško gostovanje u Gornjem Milanovcu, koje je sa više aspekata komplikovano za nas, važnost je ogromna kako ne bismo devalvirali ovo što smo uradili. Probaćemo da nastavimo seriju u kojoj smo. Partizan treba da igra još čvršće i organizovanie", kazao je Nikolić.

On je naveo da Partizan "igra ozbiljan fudbal" i da odnos igrača treba da bude kao u prvom poluvremenu. Takođe, dodao je da je ispred crno-belih veliki posao.

Nikolić je pohvalio dvostrukog strelca UrošaĐurđevića, ali i Nikolu Đurđića, iako on nije dao gol protiv Napretka.

"Asistencije ne vrednujem manje od gola", rekao je Nikolić za Đurđića.

Uroš Đurđević je postigao prve golove od kako je došao u Partizan. On je prvi pogodak posvetio treneru Nikoliću.

"Najbitnije je da smo pobedili i prošli. Postigao sam prve pogotke za Partizan i nadam se da će se tako i nastaviti. Jedan od razloga što sam došao u Partizan je on i zbog toga sam mu posvetio gol", rekao je Đurđević.

Napadač crno-belih je dodao da će četvrta pobeda u nizu mnogo značiti njegovoj ekipi zbog samopouzdanja.

Trener Napretka Dragan Ivanović rekao je da je usled dekoncentracije njegova ekipa lako primala golove i čestitao je Partizanu na pobedi.

"Igrali smo korektno na početku, iako nismo previše pretili. Desio se pad koncentracije, desna strana nije funkcionisala. Lako smo primali golove. Nemam šta mnogo da zamerim svojoj ekipi, u drugom poluvremenu je bilo bolje nego u prvom i izgledalo je sasvim korektno. Spremamo se za Super ligu, to nam je prioritet", rekao je Ivanović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track