UPRAVA ZVEZDE SE KONSULTUJE: Sednica tek u utorak
Foto: Nemanja Pancic

Razmisljanje

UPRAVA ZVEZDE SE KONSULTUJE: Sednica tek u utorak

Fudbal -
Članovi OU još nisu doneli odluku na koji način će postupati, posle lošeg starta sezone i burne sednice u nedelju

Upravni odbor Fudbalskog kluba Crvena zvezda, u kojem za sada nema krupnih promena, neće zasedati danas, već će sasatanak započet u nedelju, biti nastavljen u utorak, saznaje Kurir.

Do pomeranja je došlo pošto su članovi UO odlučili da se dodatno konsultuju o daljim koracima, sa obzirom na loš start sezone i činjenicu da su u nedelju ostavke na funkcije u klubu ponudili direktor Zvezdan Terzić i trener Miodrag Božović.

Podsećamo, prvi čovek Košarkaškog kluba Crvena zvezda Nebojša Čović, koji bi trebalo da preuzme komandu i u Fudbalskom klubu, juče nije želeo da odgovori na pitanje novinara, rekavši samo: "Znate vi koga treba da pitate."

Do bure u vrhu kluba iz Ljutice Bogdana je došlo posle lošeg strarta sezone ekipe Miodraga Božovića. Zvezda je eliminisana od Kairata u prvom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope, a u prvenstvu je posle pobede nad OFK Beogradom 6:2, koja je digla veliku prašinu u javnosti, dva puta remizirala, sa Metalcem i Radničkim.

Upravo je meč sa Nišlijama bio kap koja je prelila ionako punu čašu žuči kod navijača, koji su prvi put u glas uzvikivali: "Uprava napolje".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track