HAOS U ZVEZDI: DELIJE SE OGLASILE Rekli smo jednom, reći ćemo opet - Uprava napolje!
Foto: Fonet

Funkcionerima se neće svideti

HAOS U ZVEZDI: DELIJE SE OGLASILE Rekli smo jednom, reći ćemo opet - Uprava napolje!

Fudbal -
Pristalice crveno-belih su na zvaničnom Tviter profilu napisale da ostaju pri stavu koji su iskazali na kraju utakmice protiv Radničkog

Najvatrenije pristalice Crvene zvezde, okupljene pod imenom "Delije", oglasile su se putem Tvitera po završetku sednice Upravnog odbora fudbalskog kluba.

Navijači, koji su tokom utakmice protiv Radničkog, odigrane u okviru 3. kola Superlige, tražili od čelnika kluba da daju ostavke, to su ponovile.

"Rekli smo jednom, reći ćemo opet - Uprava napolje", stoji u poruci, uz video snimak sa pomenutog meča.

Posle tri i po sata zasedanja Upravnog odbora FK Crvena zvezda još uvek nema krupnih promena. Sve će biti jasnije u ponedeljak, kada UO nastavi zasedanje.

Predsednik crveno-belih Svetozar Mijailović rekao je da su generalni direktor Zvezdan Terzić i trener Miodrag Božović ponudili ostavke, ali da je Upravni odbor jednoglasno to odbio."Terzić i Božović su ponudili ostavke Upravnom odboru, ali su one jednoglasnom odlukom odbijene. Terzić je razloge ostavke naveo kao moralni čin posle loših igara na startu sezone. Sastanak se nastavlja narednih dana i svi u upravi su složi i rade za dobrobit zvezdaša", rekao je Mijalović.

Predsednik Košarkaškog kluba Crvena zvezda i potpredsednik Fudbalskog kluba Nebojša Čović spominjao se kao mogući vatrogasac u Ljutice Bogdana 1.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track