(VIDEO) BAHATI KRISTIJANO: Ronaldo zamalo zgazio navijača Reala
Foto: AP

Tamna strana zvezde

(VIDEO) BAHATI KRISTIJANO: Ronaldo zamalo zgazio navijača Reala

Fudbal -
Portugalac nije ni usporio, a kamoli zaustavio svoj bentli kada je njegov fan iskočio sa portugalskom zastavom

Kristijano Ronaldo umalo nije zgazio navijača Real Madrida i svog velikog fana dan posle pobede nad madridskim Atletikom ispred trening kampa "kraljevskog kluba".

Nekoliko navijača Reala došlo je ispred trening centra jutro posle plasmana svojih ljubimaca u polufinale Lige šampiona da ih pozdrave, čestitaju, slikaju se sa njima, dobiju autogram... To nije neobična scena ispred baze madridskog kluba. Fudbaleri su u četvratk ujutru dolazili jedan po jedan, navijači ih dočekivali...

A onda su fanovi primetili da se kapiji približava bentli. Odmah im je bilo jasno da je za njegovim volanom Kristijano Ronaldo. Jedan navijač je, primetivši da dolazi najveća zvezda kluba, raširio portugalsku zastavu u znak poštovanja prema svom idolu i iskočio pred bentli. A Ronaldo nije ni usporio, a kamoli stao! Takoreći, poigrao se igre "kukavice" sa navijačem!

Srećom, navijač je uspeo da se izmakne i prođe bez povreda. Nije dobio ni pozdrav, a kamoli fotografiju i autogram, ali se kući vratio srećan jer je izvukao živu glavu.

Ronaldo po ko zna koji put potvrđuje da ima dva lica. Ponekad deluje kao divno stvorenje, a u ovakvim situacijama pokazuje i svoju "tamnu stranu".

http://www.youtube.com/watch?v=HtLRG3T74g0

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track