(VIDEO) BOŽOVIĆ O GOLU PARTIZANA: Šta je trebalo, ja da uđem da skačem
Foto: Fonet

Reakcija

(VIDEO) BOŽOVIĆ O GOLU PARTIZANA: Šta je trebalo, ja da uđem da skačem

Fudbal -

Fudbaleri Crvene zvezde i Partizana remizirali su 1:1 u 153. večitom derbiju odigranom na stadionu Rajko Mitić u Beogradu, pred više od 41 hiljade gledalaca.

Crvena zvezda je povela golom Kange, posle velike greške sudija na čelu sa Majom Vujovićem, a izjednačio je Đurđević u 87. minutu. Posle meča trener Crvene zvezde Miodrag Božović je rekao:

"Partizan je bolje počeo, ali smo posle toga bolje izgledali i na poluvremenu vodili. Mogli smo i ranije da primimo gol, ali pao je u najgorem momentu. Žao mi je što na praznik Zvezde nismo pobedili, ali sa obzirom na greške, nismo mogli da napravimo ništa bolje", rekao je Božović.

On je zatim prokomentarisao igru Zvezde u poslednjim minutima. "Mi smo hteli da ostane 1:0, mnogo smo grešili u pasu i desilo se tako kako se desilo Ali šta sad, jesam trebao ja da uđem da skačem."

Malo o suđenju.

"Ja ovo ne bi sudio ne znam šta da mi daju. Jer ima dosta prljavih igrača. Ali ovo nije ništa kako sam ja igrao. A znate, koliko puta komentarišem neki faul, detalj, pa kad dođem kući i vidim bude me sramota šta sam rekao i vređao nekog sudiju.I oni su ljudi, greše i nije im lako. Vidite koja je to tenzija, mnogo je teško", rekao je trener Zvezde.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track