(VIDEO) DRAGAN BJELOGRLIĆ: Srbijo, podrži Orlove!
Foto: FSS

Svi na stadion

(VIDEO) DRAGAN BJELOGRLIĆ: Srbijo, podrži Orlove!

Fudbal -

Utakmica sa Republikom Irskom polako se bliži.

Selektor Slavoljub Muslin objavio je spisak igrača za start kvalifikacija, a to je učinio i njegov kolega na klupi Iraca Martin O`Nil.

Okupljanje Orlova zakazano je za 29. avgust u Sportskom centru FSS u Staroj Pazovi, a tog dana će i ulaznice za ovaj meč biti puštene u prodaju na blagajni stadiona "Rajko Mitić".

Kada je reč o ulaznicama za utakmicu sa Ircima one se već mogu kupiti preko interneta, putem sajta www.iticket.rs.

Jedan od onih koji će svim srcem navijati za našu selekciju je čuveni glumac, producent i reditelj Dragan Bjelogrlić.

- Poruka je jasna. Jednu zemlju imamo i hoćemo da konačno budemo ponosni i na rezultat naših fudalera. Imali smo mnogo uspeha u mlađim selekcijama, osvojene titule prvaka Evrope i sveta, ali je zaista vreme da i A reprezentacija napravi zapažen rezultat. To bi bez svake sumnje bio plasman na Svetsko prvenstvo u Rusiji - rekao je Bjelogrlić i potom dodao:

- To će biti teško ako naši fudbaleri ne budu imali podršku navijača. Neophodne su nam pune tribine i pozitivna atmosfera. Koliko se u ovoj zemlji voli fudbal treba pokazati već 5. septembra protiv Republike Irske. Zato pozivam navijače Srbije da u što većem broju dođu na stadion i navijaju za svoju zemlju, svoju reprezentaciju - poručio je popularni Bjela.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track