(VIDEO) SAD GA JE STVARNO PRETERAO: Evo kako je Ronaldo proveravao odluku sudije da mu poništi gol
Foto: AP

Kristijanu je sve dozvoljeno

(VIDEO) SAD GA JE STVARNO PRETERAO: Evo kako je Ronaldo proveravao odluku sudije da mu poništi gol

Fudbal -

Fudbaler Real Madrida Kristijano Ronaldo postigao je gol u remiju svog tima sa Borusijom u Dortmundu (2:2) u Ligi šampiona, a jedan mu je poništen.

Portugalac je doveo aktuelno šampiona Evrope u vođstvo od 1:0 u 17. minutu, a u finišu prvog poluvremena zatresao je mrežu "milionera" i udarcem glavom, ali taj pogodak nije priznat. Sudije su procenile da se Ronaldo nalazio u ofsajd poziciji.

Najbolji igrač "kraljevskog kluba" bio je žestoko iznerviran tom odlukom arbitra, čijoj proceni nije verovao, pa kada je "odsviran" kraj prvog poluvremena, Ronaldo je prišao kamermanu pored terena kako bi odgledao snimak sporne situacije. Da mu je taj gol priznat, Real bi posle 45 minuta vodio 2:1...

Oči fudbalske javnosti već neko vreme su upereni u zvanično drugog najboljeg fudbalera sveta, jer ne uspeva da obuzda temperament. Tako je minule subote besneo na trenera Zinedina Zidana zbog izmene na meču sa Las Palmasom, zatim je na treningu gazio i psovao saigrače, a na utakmici u Dortmundu pokušao je da urari Šmelcera.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track