ZABRANJENA LJUBAV: Alisa u strahu da će je se odreći porodica zbog albanskog fudbalera

Srpkinja voli Berata

ZABRANJENA LJUBAV: Alisa u strahu da će je se odreći porodica zbog albanskog fudbalera

Fudbal -
Manekenka je tu vezu krila od porodice, koja po svemu sudeći ne podržava njen izbor, a kad je ova lepa ljubavna priča obišla region, Menkovićeva je počela da oseća pritisak

Alisa Menković, koja je pre nekoliko dana dospela u medije jer se saznalo da je u ljubavnoj vezi s fudbalskim reprezentativcem Albanije Beratom Džimšitijem, strahuje od osude kako porodice tako i celokupne javnosti.Naime, manekenka je tu vezu krila od porodice, koja po svemu sudeći ne podržava njen izbor, a kad je ova lepa ljubavna priča obišla region, Menkovićeva je počela da oseća pritisak.- Ona zbog porodice ne želi da govori o tome, kaže da joj to jednostavno ne treba - poručio nam je Alisin bliski prijatelj, preko koga smo pokušali da stupimo u kontakt s njim.

Kako dalje saznajemo, srpska manekenka nije bila na utakmici u Elbasanu bojeći se kako će se njeno pojavljivanje na stadionu protumačiti. Povukla se u sebe, a dečka je čekala u Cirihu, gde oboje žive. Podsećanja radi, neposredno pred fudbalsku utakmicu Srbija - Albanija albanski mediji pohvalili su se informacijom da će jedna Srpkinja navijati za njih, navodeći da je reč o manekenki Alisi Menković, poreklom iz Beograda, koja je u vezi s njihovim reprezentativcem Beratom Džimšitijem.(Z. R.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track