RADONJIĆ: Nema opravdanja za poraz u derbiju
Foto: Beta

Reakcija

RADONJIĆ: Nema opravdanja za poraz u derbiju

Košarka -
Košarkaši Partizana savladli su u hali Pionir u poslednjoj utakmici 21. kola ABA lige Crvenu zvezdu (86:81)

Nedopustivo izdanje prema rečima trenera Crvene zvezde Dejana Radonjića, koji opravdanje delom pronalazi i u umoru crveno-belih zbog evroligaških izazova. Samo delom."Naravno da energetski postoje objektivne razlike između dva tima, ali nema opravdanja u tome. Tako će biti do kraja sezone. Moramo da se prilagodimo i da reagujemo sa više energije i boljom koncentracijom", rekao je Radonjić posle meča.

Sve to, međutim, ne umanjuje značaj zaslužene pobede crno-belih, priznaje i Zvezdin šef struke."Čestitam. Zasluženo je. Partizan je od starta do kraja igrao sa većom energijom, iako smo na početku izgledali bolje. Stvari su, ipak, otišle u drugom pravcu, Partizan se vratio, mi smo na početku treće deonice loše reagovali. Ona su u nekom egalu oni pogodili neke šuteve kada je trebali, a mi nismo dovoljno kvalitetno igrali odbranu. Partizan je napadački bio raspoložen, iskoristio naše slabosti i stekao prednost. Nismo uspeli da odgovorimo".

Analizu individualne odgovornosti crnogorski stručnjak je ostavio za svlačionicu."Pre bih da se bavim timom, nego da gledam kako su pojedinci odigrali. Promašili smo i dosta otvorenih šuteva, ali nema ni dva dana da smo bili u fenomenalnoj šuterskoj formi", kratko je prokomentarisao Radonjić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track