(VIDEO) LUDAČKI NBA DERBI: Lejkersi preokretom do pobede protiv Čikaga, klinci izbili u prvi plan, od velikih zvezda ni traga
Foto: EPA Paul Buck

ZANIMLJIV MEČ

(VIDEO) LUDAČKI NBA DERBI: Lejkersi preokretom do pobede protiv Čikaga, klinci izbili u prvi plan, od velikih zvezda ni traga

Košarka -

Košarkši Los Anđeles Lejkersa pobedili su posle preokreta na svom parketu Čikago sa 103:94 u jedinoj utakmici NBA lige u noći između utorka i srede.

Lejkersi su na poluvremenu imali zaostatak od 14 poena, ali su dobrom igrom u trećoj četvrtini gotovo u potpunosti smanjili zaostatak, pa su u poslednjih 12 minuta utakmice ušli sa minusom od samo tri poena.

Poslednja deonica pripala je takođe Los Anđeles Lejkersima koji su tako došli do osme pobede iz 18 utakmica u sezoni, dok je Čikago upisao 12. poraz, uz samo tri trijumfa.

Najefikasniji u pobedničkoj ekipi bio je Kajl Kuzma sa 22 poena, dok je Kentavijus Kaldvel-Poup dodao jedan manje, uz osam skokova, četiri asistencije i tri ukradene lopte.

U ekipi Čikaga najistaknutiji je bio je Denzel Valentajn sa 17 poena, dok je Antonio Blejkeni ubacio dva manje, a Lauri Markanen imao je 13 poena i 14 skokova.

kurir.rs / Beta

foto: EPA Paul Buck

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV SPORT UŽIVO! Miroslav Đukić postao trener Crvene Zvezde?!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track