PARTIZAN: Vođe Delija ušle u Pionir sa članovima uprave Crvene zvezde
Foto: ABA Liga

Izbegnuti teži incidenti

PARTIZAN: Vođe Delija ušle u Pionir sa članovima uprave Crvene zvezde

Košarka -
Ušli smo u halu sa članovima uprave kluba koji su sedeli iza naše klupe. Na poluvremenu su nestali i ne znamo gde su, rekao trener crveno-belih

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je posle treće utakmice polufinalne serije da su članovi uprave kluba na poluvremenu nestali i da on ne zna šta se sa njima desilo.

"Ušli smo u halu sa članovima uprave kluba koji su sedeli iza naše klupe. Na poluvremenu su nestali i ne znamo gde su i šta se sa njima desilo. Bar smo im pobedu doneli i malo ih obradovali. Odigrali smo sjajan meč, možda najbolji u ABA ligi. Idemo dalje, novi meč je pred nama, treba da se odmorimo za taj duel", rekao je Dejan Radonjić.

Predstavnici Partizana po završetku konferencije za medije trenera Zvezde pojasnili su da je žandarmerija na poluvremenu udaljila iz hale vođe Zvezdinih navijača koji su ušli u halu sa članovima uprave Crvene zvezde.

Nedugo zatim javnosti se putem saopštenja obratio direktor KK Crvena zvezda Davor Ristović

"Zajedno sa ekipom na utakmicu je došlo nekoliko članova i prijatelja kluba u tačnom broju koji je bio predviđen i dogovoren sa predstavnicima Partizana na sastanku za bezbednost koji je održan pre utakmice. Međutim, na poluvremenu nekolicini tih ljudi je iz nekog razloga nije dozvoljeno da se vrate u halu i ne znam na čiju inicijativu je došlo do takve odluke. Policija i Žandarmerija im nije dozvolila ponovni pristup u halu, a tokom drugog poluvremena zadržani su u jednoj od prostorija u Pioniru. Bilo je to prilično neprijatno, jer oni nisu bili uhapšeni, jer za to nije bilo nikakvog razloga, ali su opet na neki način bili lišeni slobode, što je zaista neshvatljivo."

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track