STRANI FAKTORI IMAJU SVOJE FAVORITE! Đukanović: Glumci su odavno spremani, a režiseri su prionuli da finiširaju posao
Foto: Kurir televizija

STRANI FAKTORI IMAJU SVOJE FAVORITE! Đukanović: Glumci su odavno spremani, a režiseri su prionuli da finiširaju posao

Politika -

Predstojeći izbori pretvorili su se u odsudnu borbu za opstanak Srbije, onakve kakvu je svet dobro upoznao u poslednjih desetak godina. Ovo su sasvim sigurno najopasniji izbori za Aleksandra Vučića, čoveka koji je takvu državu izgradio i koji želi da je sačuva.

Sve ono što se dogodilo u poslednjih nekoliko nedelja, i na međunarodnom planu i na domaćem terenu, nedvosmisleno potvrđuje da su strani moćnici sinhronizovali akcije usmerene na uklanjanje glavne i zapravo jedine prepreke na njihovom putu slamanja i pokoravanja Srbije.

Član Predsedništva SNS Vladimir Đukanović za Kurir objašnjava zašto šef države već 12 godina smeta stranim mešetarima.

- Svakako da nema lakih izbora i svaku ozbiljna politička organizaciju izbore doživljava kao ozbiljan rad, jer neophodno je obići svakog birača i raditi na terenu. Da li strani faktor ima svoje favorite? Naravno da imaju, što se može videti iz načina finansiranja određenih organizacija. Normalno je da oni ne žele jakog lidera, niti stabilnu političku vlast, jer onda ne mogu da mešetare i da ucenjuju političare. Vučić im 12 godina smeta, jer šta god da su preduzeli protiv njega, nije dalo efekta. Nema tog pokreta, opozicione koalicije niti protesta kog nisu obilato finansirali. U Savi Manojloviću svakako da vide novu investiciju i trude se da ga zaviju u patriotsku oblandu, ali činjenica da neko obelodani da će izaći na izbore, a već sutradan ima produkcijski jako dobro urađene spotove i ozbiljno bustovanje na društvenim mrežama, jasno ukazuje da su glumci odavno spremani, a da su režiseri prionuli da finiširaju posao. Novac od Rokfeler fondacije, koji je ranije uplaćivan za Manojlovićev pokret, svakako nije bez razloga ulagan. Od njega odavno pokušavaju da naprave nekog novog opozicionog lidera i ovi izbori su mu pokazna vežba. Sve ovo su razlozi da se stane svom snagom uz predsednika Vučića i da se odnese ozbiljna pobeda na lokalnim izborima - ističe Đukanović.

Kurir.rs

Bonus video:

09:28

SVI LOKALNI IZBORI 2. JUNA: Opoziciji dat ustupak, da li će ići na izbore ili će se pojaviti nov razlog za bojkot?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track