VUJOŠEVIĆ NAJUREN IZ PARTIZANA: Ne postoji nijedan sportski razlog za moju smenu!
Foto: Saša Pavlić

Iskusni stručnjak nije više trener crno-belih

VUJOŠEVIĆ NAJUREN IZ PARTIZANA: Ne postoji nijedan sportski razlog za moju smenu!

Košarka -
Bivši trener tvrdi da je pozadina mnogo dublja i složenija

Doskorašnji trener Partizana Duško Vujošević najuren je iz kluba odmah po stupanju na dužnost novog rukovodstva s predsednikom Nikolom Pekovićem na čelu.

Novi upravni odbor odlučio je da ne produži saradnju s dosadašnjim prvim strategom crno-belih. Tim povodom oglasio se i Vujošević, koji nije zadovoljan odlukom UO.Nije zadovoljan odlukom- Ja takvom odlukom nisam zadovoljan, jer ne postoji nijedan sportski motiv koji bi mogao da je prouzrokuje, već da su razlozi za njeno donošenje dublji i složeniji - rekao je Vujošević i nastavio.

Svi su za... Glasanje na jučerašnjoj skupštini KK Partizan - Foto: www.kkpartizan.rs
Svi su za... Glasanje na jučerašnjoj skupštini KK Partizan - Foto: www.kkpartizan.rs

Traži svoje pare- Meni je istekao ugovor i potpuno je legitimno pravo nove uprave da sagleda svoje interese, koji su složeni, i da se u skladu s tim odredi, kao što se odredila da ne produžava ugovor sa mnom - dodao je Vujošević. Takođe, kad govorimo o legitimnosti, legitimna obaveza, koja proističe iz prethodnih ugovora, jeste da se regulišu dugovanja prema meni, a ona nisu mala.Duško Vujošević je istakao da novo rukovodstvo nije bilo korektno prema njemu.- Zna se da sam po nacionalnosti partizanovac. Taj klub ostaje moja ljubav i nadam se da će to ostati prepoznato kod armije navijača. Upravo iz toga razloga ne smatram da je ovakva odluka trebalo da mi se saopštava preko posrednika, da se drugi ljudi dovode u neugodnu poziciju, a to je ovaj put bio Miško Ražnatović. To je moralo da se obavi normalnim razgovorom, lice u lice, uz kafu, sa onima koji su takvu odluku doneli - zaključio je Vujošević.

Čeka majstoraVUJOŠEVIĆ JOŠ NIJE POPRAVIO BMWDuško Vujošević, koji je pre nekoliko dana imao lakšu saobraćajnu nezgodu na Novom Beogradu, još nije popravio svoj BMW X3. On je na skupštinu došao automobilom na kome su vidljiva oštećenja krila i branika, ali šteta nije takva da BMW ne bi mogao da se vozi.

Dule VujoševićANDREJA, NEMOJ DA TI LUPIM ŠAMARČINUNajtrofejniji trener u istoriji Partizana Duško Vujošević po završetku skupštine Košarkaškog kluba Partizan verbalno je napao potpredsednika crno-belih Andreju Mladenovića preteći šamarima.Mladenović i Vujošević su najpre razmenili nekoliko rečenica, a onda se Vujošević okrenuo od njega i rekao:- Nemoj da ti opalim šamarčinu, pa da vidiš kako ćeš da se smeješ.Mladenović u tom trenutku nije reagovao, a za naš list kaže da se ništa posebno nije dogodilo.- Nije bilo incidenta, nisam se sukobio ni sa kim. Sve je u redu - rekao je Mladenović za Kurir.

Stigli noviIZABRAN NOVI UPRAVNI ODBORNovo rukovodstvo Košarkaškog kluba Partizan imenovalo je 10 članova novog upravnog odbora, saopštio je klub iz Humske. U njemu se nalaze: Mauricio Valo (pomoćnik generalnog direktora za prodaju i marketing u DDOR Novi Sad), Milan Iskrin (Delta sport), Pero Šaranovi (Farma Svis), Ilija Dražić (advokat), Vladimir Vrbaški (član UO FK Partizan), Boško Janković, Ratko Čakarević, Velibor Jojić (VIP sistem d.o.o.), Ivan Trifunović i Petar Grubor (Metalac a.d.).

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track