VUJOŠEVIĆ: Podrška Peđe Mijatovića pokazuje koliko je Partizan velika institucija
Foto: Nemanja Pancic

Trener crno-belih o apelu legende kluba

VUJOŠEVIĆ: Podrška Peđe Mijatovića pokazuje koliko je Partizan velika institucija

Košarka -
Ta podrška pokazuje koliko je Partizan velika institucija, da Partizan nije Duško Vujošević, i govori koliko je smešna nečija politička odluka da se KK Partizan efemerizuje, odnosno da se na njega stavi tačka, rekao je trener crno-belih

Legendarni fudbaler Predrag Mijatović javno je apelovao da se pomogne košarkaškom klubu Partizan, koji se nalazi u velikim finansijskim problemima.

Na njegov apel, koji je usledio posle javnih poziva nekadašnjih fudbalera Partizana Aleksandra Mitrovića i Zlatka Zahovića, kao i rukometaša Ivana Dimitrijevića, oglasio se trener košarkaške sekcije crno-belih Duško Vujošević."Ta podrška pokazuje koliko je Partizan velika institucija, da Partizan nije Duško Vujošević, i govori koliko je smešna nečija politička odluka da se KK Partizan efemerizuje, odnosno da se na njega stavi tačka. Verujem kad do kraja postanu svesni opasnosti u kojoj se klub nalazi, da će se organizovanoj akciji pomoći priključiti veliki broj bivših igrača, trenera kojima je Partizan ognjište. To što momentalno fudbalski klub ima drukčiji tretman, neće zavarati prave pristalice da prepoznaju šta se sprema košarkaškom klubu. Niti će to biti anestezija da se izvrši konačna eutanazija nad košarkom", rekao je Vujošević.Mijatović (46) je igrao za Partizan od 1989. do 1993. godine, a veliki je miljenik Grobara. On se uključio u akciju pomoći KK Partizan. Legendarni as crno-belih je pozvao sve koji su u mogućnosti da pomognu KK Partizan.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track