BLISKI ŠVAJNIJEV PRIJATELJ OTKRIO: Ana i Bastijan planiraju bebu!
Foto: Reuters

Otkrio plan

BLISKI ŠVAJNIJEV PRIJATELJ OTKRIO: Ana i Bastijan planiraju bebu!

Tenis -

Novi-stari predsednik Fudbalskog kluba Bajern iz Minhena Uli Henes, otkrio je medijima da Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger planiraju proširenje porodice!

Henes, koji je nedavno izašao iz zatvora u kome je proveo tri godine zbog utaje poreza, prokomentarisao je mogućnost da Švajnštajger ode u Ameriku kako bi nastavio karijeru i rekao da bi to bio neslavan kraj njegove karijere.

Švajnštajger ne igra za Mančester junajted otkako je trener postao Žoze Murinjo i verovatno će uskoro "preko bare". Najbliži je Čikagu, na čijoj klupi sedi srpski stručnjak Veljko Paunović.

"Posle tako brilijantne karijere igrač kao što je Bastijan ne bi trebalo da ide u Ameriku. Ima sreću da ima prelepu ženu (Anu Ivanović) i koliko sam čuo želi da postavi sebi druge prioritete u životu. Planira stvaranje porodice", kazao je Uli Henes.

Uli Henes, Foto: AP
Uli Henes, Foto: AP

Henes predviđa i kada bi bračni par Švajnštajger mogao da uveća porodicu.

"Da sam na Bastijanovom mestu, u uradio bih sledeće: sačekao bih da mi istekne ugovor sa Mančesterom. Plaćali bi me do 30. juna 2018. godine i onda bih im rekao da idem u penziju. Do tada bih igrao golf svaki dan, dok se Ana Ivanović takmiči. Uz to bih je pratio po teniskim turnirima, a za to vreme bih planirao porodicu".

Nemački fudbaler je nedavno, na direktno pitanje kada će ispuniti želju Ane Ivanović koja sanja veliku porodicu, odgovorio: "Uskoro. Sve ćete znati uskoro".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track