(VIDEO) SMEHOTRES NA SCENI: Urnebesnom imitacijom Severine, Đoša ceo studio doveo do suza
Foto: Aleksandar Krstović

Šou program

(VIDEO) SMEHOTRES NA SCENI: Urnebesnom imitacijom Severine, Đoša ceo studio doveo do suza

Stars -
Tokom večerašnje emisije "Tvoje lice zvuči poznato" Bogoljub Mitić Đoša je imao komičan nastup koji je žiri i publiku nasmejao do suza.

Dara Bubamara i Đoša su kao Saša Matić i Severina najavljivali ozbiljan šou koji se potom i dogodio. Marija je rekla da sledi smehotres, jer će njihov nastup sve dovesti do suza.

Dara je naglasila da voli da radi sa Đošom i da ona peva ozbiljnije, a on smešnije pesme. Prvo je Dara otpevala pesmu "More tuge", i glasom i stasom zaličila na poznatog pevača, a onda je na scenu izašao Đoša i ozbiljan nastup pretvorio se u pravu komediju. U crvenoj haljini, sa veštačkim ustima potrudio se da bude Severina što je izgledalo veoma smešno.

Foto: Aleksandar Krstović
Foto: Aleksandar Krstović

Zajedno su otpevali hit "Nađi novu ljubav", da bi Đoša sam nastavio da zabavlja publiku pevajući Severininu pesmu "Moja štikla". Dok je skakao čak se i okliznuo, ali su momci uspeli da ga pridrže da ne padne. Svi su se smejali do suza. Ivanu i Đuri je toliko bilo zabavno da su uzeli Đošin bodi kako bi pokazali da zajedno mogu da uđu u njega. “Samo da ne ispadne sapun, moramo sinhrono”, dodao je Đuro kojem se nastup posebno dopao.

Foto: Aleksandar Krstović
Foto: Aleksandar Krstović

"Ovako nešto niste imali sigurno, u milenijumu celom. Jedino što sam novi ovde i ne poznajem takmičare. Ja ne znam ko je Dara a ko je Đoša, Šalim se, prepoznajem. Nisam ljubitelj Severine ali sad si mi je zgadio. Odlična pesma i sjajna izvedba Saše, a što se tiče Severine zamalo špagu da napraviš. Za Sašu Matić mogu reći, izvrsna pesma, sjajna izvedba, zabavna maska…", rekao je Đura dok je Ivan Ivanović primetio da Đoša liči na jednu drugu pevačicu.

"Ti ličiš Đošo na Zoricu Marković. Drago mi je da nisi pao jer se ne bi oporavio ni ti, ni ovaj šou, ni ova bina. Za Sašu Matića rekao bih da mi više zaličio na Ivicu Dačića, a pevanje Darin glas… Vi ste mi takav par da ne mogu da ne umrem od smeha kad vas vidim", istakao je voditelj, a Ana Kokić je dodala da se smejala do suza.

Foto: Aleksandar Krstović
Foto: Aleksandar Krstović

"Nisam mogla da prestanem da se smejem, čak sam se i zaplakala od smeha. Moram da pohvalim Daru, sjajno je otpevala ove pesme sa puno emocija. A Đošu bih takođe pohvalila i mogu da zapazim da je smršao. Sad je kao posteljina za jedana krevet. U kombinaciji ste šou", zaključila je pevačica.

Pogledajte šou koji je priredio Đoša:

Dara i Đoša kao Saša Matić i Severina , ep. 04. sez. 03. :)

Posted by Tvoje Lice Zvuci Poznato on Sunday, March 27, 2016

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track