BURNA PROŠLOST: Nina Prlja ljubila sina Suzane Perović!
Foto: Zorana Jevtić, Damir Dervišagić

Otkrivena još jedna veza

BURNA PROŠLOST: Nina Prlja ljubila sina Suzane Perović!

Stars -

U emisiji „Upoznajte Parove“ pojavio se starletin udvarač iz Centralnog zatvora, koji tvrdi da je ona bila u šemi s Nikolom Perovićem, koji je s njim izdržavao kaznu

Nina Prlja je pre nekoliko godina bila u vezi s Nikolom Perovićem, sinom vlasnika nekadašnjeg noćnog kluba „Duga“ Vlade Perovića i pevačice Suzane Perović.

Beogradska starleta doživela je pravi šok kad je u studiju tokom emisije „Upoznajte Parove“ ugledala svoju podršku, Zvezdana Nikolića, koga je upoznala prošle godine dok je boravila u Centralnom zatvoru. Nina je prebledela kad ga je videla. On je, pored toga što tvrdi da je tokom robije bio s njom u ljubavnoj vezi, otkrio i neke druge Prljine tajne.

- Ninu sam često gledao kroz prozor svoje ćelije kako šeta. Svidela mi se i bili smo u vezi - rekao je on, a potom otkrio da se o njoj raspitivao kod svog prijatelja.

foto: Zorana Jevtić

- Ja sam se o Nini raspitivao kod mog prijatelja koga sam upoznao tokom boravka u zatvoru, Nikole Perovića. On je sin vlasnika noćnog kluba „Duga“ - rekao je Zvezdan, a Nina je oštro reagovala.

- Možeš li glasnije da govoriš njegovo ime? Nisam bila u vezi s Nikolom, A nisam bila ni sa Zvezdanom. Poznajemo se iz zatvora, u tim uslovima bili smo prisiljeni da se sretnemo. On je meni slao ljubavna pisma i slike, to je sve - govorila je Prlja.

Međutim, njeni cimeri posumnjali su u istinost ove priče.

J. S. - Foto: Damir Dervišagić; Zorana Jevtić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) JOVANA SE RASPLAKALA USRED INTERVJUA! Zbog ovoga voditeljka Parova nije mogla da zadrži suze!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja