ŽIKA IZ ZANE U ŠOKU! NIJE ZNAO DA JE MARINA BOLESNA: Ona je veliki borac i veliki lik! Sve će to ona da sredi
Foto: Kurir

PODRŠKA

ŽIKA IZ ZANE U ŠOKU! NIJE ZNAO DA JE MARINA BOLESNA: Ona je veliki borac i veliki lik! Sve će to ona da sredi

Stars -

Vest da se Marina Tucaković bori sa opakom bolešću potresla je i jednog od njenih najbližih saradnika i velikih prijatelja Zorana Živanovića Žiku iz grupe "Zana".

Marina Tucaković se već nedeljama leči na Institutu za onkologiju i radiologiju Srbije. Kada smo nešto ranije pozvali Žiku bio je potpuno zatečen, jer nije bio upućen u Marinino stanje i vest ga je vidno potresla.

"Ja to nisam znao zaista i baš mi nije bilo ni malo prijatno da to čujem. Ali, znajući Marinu, ona je veliki borac i veliki lik, i to će ona sve da sredi. To će sve biti na opšte zadovoljstvo kako treba, sigurno", rekao je Žika.

"Jedan od dva najveća prijatelja u životu koje imam je ona, i to je moj doživotni prijatelj. Ja njen, ona moj. Tako se čuvamo, i nema tu mnogo šta da se priča. Životni prijatelj, i to će tako uvek ostati, i ja sam siguran da će ona iz ovoga izaći kako treba. Hiljadu posto sam siguran. Lepo je da svi damo podršku, da ona oseti to kao jednu pozitivnu energiju", rekao je Žika.

Marina Tucaković proslavila je grupu "Zana" pesmom "Dodirni mi kolena" koju je 1982. godine otpevala Zana Nimani, a upravo ova pesma bila je prekretnica kako za "Zanu" tako i za Marinu, koja je i danas omiljeni tekstopisac brojnih domaćih izvođača.

#raginaglava #akademiaband #livemusic #dodirnimikolena

Објава коју дели English Pub The Nag's Head (@raginaglava) дана

Kurir.rs/Telegraf/Foto Kurir

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track