STIGLA DOBRA POSLOVNA PONUDA: Nemci daju 25.000 evra za Severinin film!
Foto: Dragana Udovičić

Otkrivamo

STIGLA DOBRA POSLOVNA PONUDA: Nemci daju 25.000 evra za Severinin film!

Stars -

Producenti televizije RTL žele da pet dana prate hrvatsku pevačicu kako bi prikazali dešavanja u njenom životu iza scene, ali i sve ono što prati njenu karijeru

Severina Kojić dobila je ponudu od nemačke televizije RTL da snimi dokumentarni film u kojem bi bilo prikazano kako izgleda život jedne od najvećih zvezda na Balkanu.

Pored toga što bi hrvatska pevačica ovim projektom dobila odličnu reklamu i mogući proboj na tržište Evrope, mogla bi i da profitira.

Nemci su Kojićevoj ponudili honorar od 5.000 evra za jedan dan snimanja, što znači da bi za ceo film dobila ukupno 25.000. Ukoliko se realizuje ova priča, gledaoci će moći da vide Seve u najrazličitijim dnevnim obavezama, kako u privatnom životu, tako i u njenom poslu.

Veći deo dokumentarca bi bio sniman u Zagrebu, gde ona živi sa suprugom Igorom i detetom koje je dobila iz vanbračne veze sa srpskim biznismenom Milanom Popovićem. Takođe, Nemci bi napravili i posebne priloge o tome kako izgledaju njene pripreme pred nastupe, probe s bendom, koreografima i igračima, snimanje muzike u studiju i sve ostalo što podrazumeva posao jedne velike pevačke zvezde.

Kako smo saznali iz Severininog okruženja, njoj se ponuda dopala i rada je da je prihvati ukoliko se termini za snimanje filma poklope s njenim obavezama. Što se visine honorara tiče, o tome se nije posebno izjašnjavala. Prema planu producenata iz Nemačke, film bi trebalo da se snimi u prvoj polovini maja, a emitovanje na televiziji je moguće već do početka leta.

Pokušali smo da dobijemo komentar od Severininog portparola Tomice Petrovića, ali on juče nije odgovarao na naše pozive.

(Kurir.rs / I. E./Foto: Dragana Udovičić)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) SEVERINA MEŠALA KUKOVIMA U PREUSKOM BODIJU: Muškarci će ostati bez daha kada vide kako igra na bini!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track