Srbin stradao zbog orgijanja
Foto: KURIR

Razotkrivena svetska misterija

Srbin stradao zbog orgijanja

Stars -
Novinar Milomir Marić otkriva detalje smrti Stevice Markovića, koji je ubijen zbog seks-afera sa ženama francuskih moćnika

Otkriva tajne.Milomir Marić otvara dosije o aferi „Marković“. Od večeras, svakog radnog dana sa početkom u 22 sata, gledaoci televizije Hepi, u okviru serijala „Lepi i mrtvi“, imaće priliku da vide sve ono što je decenijama bila dobro skrivana tajna. Marić otkriva sve detalje smrti Stevice Markovića, koji je stradao zbog ljubavnih veza i orgija sa suprugama francuskih moćnika. Jedna od njih bila je i žena Alena Delona Natali.- Priča o Stevici Markoviću, njegovom druženju sa Alenom Delonom, njegovom ženom, s francuskim predsednikom Pompiduom i njegovom suprugom Klod, ali i o njegovoj tragičnoj smrti na đubrištu, nije samo obeležila moju mladost već je decenijama hranila maštu svih Beograđana, željnih svetskih avantura u visokom društvu - kaže Milomir Marić.Mnogi svetski reditelji želeli su da objave film o Stevici Markoviću, ali nisu uspeli u tome.- Većina svedoka je ubijena, pa i Miško Milošević, prvi Delonov telohranitelj iz Beograda. Stradao je i Bora Ackov, koga je Stevica navodno vodio da fotografišu orgije prve dame Francuske. Svedoci koji su se na suđenju suočavali s Delonom i korzikanskim mafijašem Markantonijem decenijama su ćutali, jer je to bio jedini način da prežive. Tek nedavno su se usudili da obelodane fotografije orgija koje je Stevica napravio u vilama najmoćnijih Francuza - kaže Marić.Nema sumnje da će serijal „Lepi i mrtvi“ biti veoma interesantan.

Marković je ubijen zbog ovih fotografija
Marković je ubijen zbog ovih fotografija

Stevica sa suprugom Alena Delona, Natali
Stevica sa suprugom Alena Delona, Natali

Ko je bio Stevica MarkovićStevica Marković bio je beogradski kriminalac koji je šezdesetih godina prošlog veka otišao u Pariz. Radio je kao Delonov telohranitelj. Fotografisao je žene francuskih moćnika tokom seksa i tim fotografijama ucenjivao njihove muževe.Ubijen je 1968. godine pod misterioznim okolnostima.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja