JEDNO DRUGOM BILI NAJVEĆA PODRŠKA! Veljko priznao sve o odnosu sa sestrom: Moja komunikacija sa Anastasijom više nije ista
Foto: Nemanja Nikolić, Nenad Kostić

JEDNO DRUGOM BILI NAJVEĆA PODRŠKA! Veljko priznao sve o odnosu sa sestrom: Moja komunikacija sa Anastasijom više nije ista

Stars -

Veljko i Anastasija, deca Svetlane Cece Ražnatović, odrasli su usmereni jedno na drugo. Kao dve godine stariji brat čuvao je i pazio mlađu sestru, a i ona je vodila računa o njemu.

Čak je i Anastasija zaslužna što je Veljko upoznao Bogdanu koja je ljubav njegovog života i koja mu je nedavno podarila trećeg sina.

Anastasija već neko vreme živi u Sevilji sa suprugom Nemanjom Gudeljom s kojim je pronašla sreću, a Veljko ne krije koliko je zadovoljan zbog sestrinog izbora.

- Ne! Ne u tom smislu, čujem se s njom svakoga dana. Živi svoj život, mnogo sam zadovoljan njenim izborom. Muž joj je legenda, gleda je kao malo vode na dlanu i mnogo joj je bolje tamo nego što bi joj bilo s nama, realno – rekao je on nedavno a sada i pokazao koliko se promenila njegova komunikacija sa sestrom.

Anastasija Ražnatović
foto: Printscreen

Naime, on je na Instagramu podelio šaljiv video na kom se prikazano kako brat i sestra komuniciraju samo preko reelsa, bez ijedne reči.

Podsetimo, Anastasija nije mogla da propusti slavlje i iz Španije je stigla kako bi bila uz brata i snajku, koji su dobili trećeg sina.

kurir.rs/story/preneo I.L.

Bonus video:

01:46

Veljko izašao da se javi Mirku Sijanu i Bojani Rodić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track