BAŠKARE SE U VILI OD 13 I PO MILIONA $: Ovaj UGLEDNI LEKAR je muž Jelene Janković, njihova ljubavna priča počela je skroz NEOBIČNO
Foto: REALTOR / Planet / Profimedia, Privatna Arhiva

ljubav na prvi pogled

BAŠKARE SE U VILI OD 13 I PO MILIONA $: Ovaj UGLEDNI LEKAR je muž Jelene Janković, njihova ljubavna priča počela je skroz NEOBIČNO

Stars -

Srpska teniserka Jelena Janković, otkako je završila tenisku karijeru i ostvarila se u ulozi majke, povukla se iz javnog sveta.

Svoju mirnu luku pronašla je kraj doktora Branka Baraća sa kojim je dobila ćerku Unu i sa kojim danas živi u Americi. Popularni par izgradio je vilu od 1.500 kvadrata i čija je vrednost 13 i po miliona dolara. Interesovanje za Jelenin život i dalje vlada, a malo ko zna da je njena i Brankova ljubavna priča kao iz filma.

Branko Barać
foto: Instagram

Nakon "Adrija tura", koji je svojevremeno organizovao Novak Đoković, srpska teniserka je bila pozitivna na korona virus, te je potražila lekarsku pomoć. Tada je upoznala doktora Baraća, a simpatije su se odmah dogodile i učinile svoje. Bivša teniserka se izlečila, ali i ostala u kontaktu sa doktorom koji joj je u tome pomogao.

Branko Barać
foto: Privatna Arhiva

Da su zajedno niko nije znao dok se nije pojavila informacija da je nekadašnja teniserka u drugom stanju. Tada se saznalo da se i udala i to za izuzetnog stručnjaka.

Jelenin suprug je doktorirao medicinske nauke 2018. godine, a zaposlen je kao specijalista interne medicine - reumatolog. Na zvaničnom sajtu može se pročitati da je odbranio doktorat na temu „Uloga seksualnih steroidnih hormona u akutnom infarktu miokarda kod muškaraca starijih od 40 godina".

Jelena Janković
foto: Ana Paunković

Član je brojnih domaćih i međunarodnih udruženja stručnjaka i generalni je sekretar Srpskog društva za proučavanje starenja muškaraca. Doktor Barać je član medicinske komisije košarkaškog kluba Crvena zvezda, kao i doktor srpskog nacionalnog golf-tima.

Bonus video:

03:20

ĐOKOVIĆ NA KORAK DO NAJVEĆEG IGRAČA U ISTORIJI TENISA! Analitičar: Uprkos povredi juče je demonstrirao TOTALNI TENIS

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track